Over Annemarie

Annemarie Klomp
Loopbaancoach Annemarie Klomp

"Samen met jou op zoek gaan naar de vraag achter de vraag; dat vind ik nou mooi. Ik stel je vragen en luister naar wat je zegt of juist niet zegt."

Annemarie Klomp is loopbaancoach bij WZW Loopbaanbegeleiding

Samen met jou op zoek gaan naar de vraag achter de vraag; dat vind ik nou mooi. Waar gaat het écht over? Dat doe ik op een directe manier waarbij alle onderwerpen op tafel mogen komen. Iedereen komt binnen met een loopbaanvraag en soms blijkt dat het ook echt gaat om een loopbaanvraag. Maar vaker is het zo dat het eigenlijk een onderliggend thema is waar het over gaat.

Kom je bij mij op gesprek dan leg ik kort uit wat we precies gaan doen. En daarna: snel aan de slag. Ik stel je vragen en luister naar wat je zegt of juist niet zegt. Vragen als: “Welke keuzes heb je gemaakt in je (werkzame) leven?” en “Wat maakt dat je nu wat hulp kunt gebruiken?” komen vaak terug. Afhankelijk van wat jij aangeeft, geef ik je opdrachten mee of we maken een nieuwe afspraak om verder te praten. Sommige mensen hebben na één sessie genoeg handvatten om zelf weer stappen te zetten.

Stijl

Ik heb niet een vaste stijl. Ik stel me op passend bij de situatie en vooral bij de persoon tegenover me. Daarbij stel ik veel vragen die jou helpen om bij je eigen antwoorden te komen.

Specifieke expertise

Acceptance and Commitment Therapy (ACT)

Wat cliënten zeggen over Annemarie

“Door onze gesprekken heb ik nu de moed om voor mezelf te kiezen, ik ben daar heel blij mee. Er gaat daarom wel veel veranderen, maar dat is goed”

“Dankjewel voor het verdiepingsgesprek en het herkennen en erkennen van mijn drempels”