Over Angelique

Loopbaancoach Angelique Slief
Loopbaancoach Angelique Slief

"Iedereen is beweging, ook ik! En in mijn werk als loopbaancoach mag ik bij iedereen die ik begeleid, weer zien hoe mooi dat is."

Angelique Slief is re-integratie en loopbaanadviseur Pro Persona

Uitgaande van jouw eigen mogelijkheden en unieke talenten begeleid ik jou (opnieuw) naar werk. Ik reik je handvatten aan, bijvoorbeeld hoe je het beste kan netwerken en solliciteren. Ik kan hierbij gebruik maken van mijn ruime netwerk binnen de non-profit en profit-sector. Samen onderzoeken we waar nieuwe kansen en mogelijkheden liggen voor jou. Met als uiteindelijke doel natuurlijk een passende baan te vinden. Dat maakt mijn werk elke dag weer uitdagend en bijzonder.

Als loopbaancoach ben ik echt een verbinder. Ik benader jouw situatie en jouw verhaal met een energieke en positieve inslag. Mijn werkwijze laat zich dan ook omschrijven als enthousiast, betrokken, persoonlijk, praktisch en resultaatgericht.

Stijl

Enthousiast, betrokken, resultaatgericht

Het gesprek

Het gesprek met een loopbaancoach zal (tenzij anders aangegeven door de coach) plaatsvinden op het kantoor van WZW Loopbaanbegeleiding aan de Leidenweg 70 te Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Overleg met je loopbaancoach of een digitaal of telefonisch gesprek tot de mogelijkheden behoort.

Let op, aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Je kunt je werkgever vragen dit voor je te bekostigen, bijvoorbeeld vanuit je opleidingsbudget.