Over Johan

Loopbaancoach Johan Bonsink
Loopbaancoach Johan Bonsink

"In mijn werk is ontwikkeling het sleutelwoord. Als loopbaancoach zoek ik graag met jou hoe jij verder kunt met jouw (loopbaan)ontwikkeling."

Johan Bonsink is HR-adviseur en loopbaanadviseur bij Pro Persona

‘In mijn werk is ontwikkeling het sleutelwoord. Als loopbaancoach zoek ik graag met jou hoe jij verder kunt met jouw (loopbaan)ontwikkeling. Bij mij is dat niet altijd vanzelf gegaan en merk dat ik mijn eigen ervaring kan gebruiken om anderen te helpen. Met mij als coach heb je iemand die jou helpt om meer uit jezelf te halen. Ik ga op zoek naar jouw drijfveren en probeer de wereld door jouw ogen te zien. Wat ik graag doe is het vlot trekken van problemen. Mensen zelf zijn niet het probleem, maar de issues waarmee ze te maken hebben. Iedereen is uniek, maar dat dringt vaak niet tot mensen door. Ik help je dat graag ontdekken. In het begin luister en vraag ik veel om de issues te achterhalen en zoek ik naar verbanden. Ook naar wat ik tussen de regels hoor geef ik aan je terug. Alles in vertrouwen. Coaching omvat niet enkel je loopbaan; alles beweegt mee, persoonlijke bagage, privésituatie. Jouw sterke punten staan daarbij voorop. Ik kijk vooral met je naar wat bij jouw past en niet of jij bij een functie past. Als je weet en voelt wat bij je past weet je dat ook over te brengen op iemand anders.’

Stijl

Vriendelijk, intuïtief, gericht op samenwerken, verrassend humoristisch.

“Het gesprek heeft me inzicht gegeven en geholpen om een en ander op een rij te krijgen. Ik weet weer wat ik kan doen.”

“Dankzij jouw steun, tips, aanmoedigende woorden en advies heb je me enorm geholpen in mijn zoektocht. Je bent een positief onderdeel geweest in mijn vinden van mijn nieuwe baan.”

“Ondanks dat ik dacht best wat te weten, geeft ons gesprek mij toch weer nieuwe inspiratie.”

“Dank voor de ontzettend fijne gesprekken! Je hebt mij laten zien dat ik in een proces zit wat perspectieven gaat geven…”

Wat cliënten zeggen over Johan