Over Marinel

Loopbaancoach Marinel Hoes
Loopbaancoach Marinel Hoes

"Als je weet waar je warm voor loopt en waar je goed in bent, gaan deuren voor je open. Alles begint met het (leren) kennen van je eigen talenten."

Marinel Hoes is loopbaancoach bij WZW Loopbaanpunt

'Als je weet waar je warm voor loopt en waar je goed in bent, gaan deuren voor je open. Alles begint met het (leren) kennen van je eigen talenten. Ik help je hierin graag op weg en daag je uit tot het maken van eigen keuzes. We gaan op zoek naar jouw specifieke talent(en), mogelijkheden en datgene wat voor jou van echte waarde is. Ik houd van kortdurende, gerichte interventies die leiden tot bruikbare en/of verrassende inzichten. Daarmee kun je snel concrete stappen zetten.

In mijn gesprekken neem ik mijn jarenlange ervaring als loopbaancoach en talentcoach met veel kennis van de sector Zorg en Welzijn mee. Ik ben energiek en bevlogen en ik begeleid jou kernachtig en met aandacht voor de persoon die jij bent. Mijn netwerk in Zorg en welzijn en daarbuiten is groot en zet ik graag in om jou te verbinden met werk en opdrachtgevers.'

Stijl

Kernachtig, creatief, resultaatgericht, betrokken

Specifieke aandachtsgebieden

Ervaring met coachen van (hoog)sensitieve en intuïtieve mensen, talentontwikkeling, netwerken, re-integratie, levensfasetrainingen.

Het gesprek

Het gesprek met een loopbaancoach zal (tenzij anders aangegeven door de coach) plaatsvinden op het kantoor van WZW Loopbaanpunt aan de Leidenweg 70 te Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Overleg met je loopbaancoach of een digitaal of telefonisch gesprek tot de mogelijkheden behoort.

Let op, aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Je kunt je werkgever vragen dit voor je te bekostigen, bijvoorbeeld vanuit je opleidingsbudget.