Over Marleen

Loopbaancoach Marleen van Loon
Loopbaancoach Marleen van Loon

"Ik wil jou graag laten ontdekken waar je goed in bent. Dat doe ik door je uit te nodigen tot een gesprek, ik luister, heb geen oordeel, maar vraag wel door."

Marleen van Loon is loopbaanadviseur bij Pluryn

‘Ik wil jou graag laten ontdekken waar je goed in bent. Dat doe ik door je uit te nodigen tot een gesprek, ik luister, heb geen oordeel, maar vraag wel door. Jouw verhaal ophalen staat centraal, de hulpvraag achter de vraag vinden. Ik benoem wat ik zie, merk en voel. En aan het eind van zo’n eerste gesprek kan ik al een schets van een plan van aanpak maken. Daarmee gaan we dan aan de slag. Uiteraard gebeurt dat allemaal in overleg, het is jouw loopbaantraject dus het moet goed voelen voor jou. Maar ik ben resultaatgericht en praktisch. Als ik zie dat je klaar bent voor vervolgstappen, dan gaan we ook doorpakken en met concrete acties aan de slag. Alles met een beetje humor!’

Stijl

Resultaatgericht, praktisch, humor, open en transparant.

Specifieke expertise

Keuzebegeleiding, sollicitatietraining en -coaching, netwerkskills ontwikkelen, je talent ontdekken en ontwikkelen.

Het gesprek

Het gesprek met een loopbaancoach zal (tenzij anders aangegeven door de coach) plaatsvinden op het kantoor van WZW Loopbaanbegeleiding aan de Leidenweg 70 te Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Overleg met je loopbaancoach of een digitaal of telefonisch gesprek tot de mogelijkheden behoort.

Let op, aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Je kunt je werkgever vragen dit voor je te bekostigen, bijvoorbeeld vanuit je opleidingsbudget.