Training Netwerken doe je samen

Wist je dat je al aan het netwerken bent als je bijvoorbeeld op het schoolplein, op een verjaardag of tijdens een buurtbarbecue het met anderen hebt over je werk of werkgever. Netwerken hoeft dus helemaal niet moeilijk te zijn. Het is zelfs leuk en je kunt het leren! Kom dat ook ervaren tijdens de bijeenkomst Netwerken doe je samen.

Op zoek naar (ander) werk?
Misschien ben je of moet je noodgedwongen op zoek naar ander werk. Hoe meer mensen dan weten wie jij bent en wat jouw talenten zijn, hoe groter de kans dat men aan jou denkt als er een vacature is. Of wellicht ben je benieuwd hoe het er aan toe gaat in een andere organisatie of lijkt een bepaalde functie je interessant en wil je graag een dag meelopen. Ook dat regel je tegenwoordig via je netwerk.

Leren netwerken
WZW Loopbaanbegeleiding organiseert daarom deze bijeenkomst waarin jij gaat leren netwerken. Je leert in een ongedwongen sfeer nieuwe mensen kennen van verschillende organisaties. Je zult ontdekken dat er via deze contacten nieuwe mogelijkheden ontstaan en ook jij hebt anderen iets te bieden. Wellicht een afspraak voor een gesprek om ervaringen uit te wisselen, om een dag mee te mogen lopen of misschien is er zelfs een passende vacature. Door zelf actief te netwerken neem je de regie over je eigen loopbaan. Het gaat er niet om wie jij kent, maar wie jou allemaal kennen, want daarmee creëer je kansen voor een succesvolle toekomst op werkgebied.

Talenten in kaart brengen
Om goed voorbereid mee te kunnen doen aan deze vaardigheidstraining is het heel zinvol om vooraf een goed beeld te hebben van je talenten en hoe je deze onder de aandacht kunt brengen bij anderen.
Om je talenten scherp te krijgen kun je deze samen met een loopbaancoach gaan verkennen. Dat kan via een gratis online- of livegesprek en vragen. Meld je hiervoor aan op www.sterkinjewerk.nl.
Tip! Plan het gesprek ruim voor de trainingsdatum in, zodat het daadwerkelijk heeft plaatsgevonden voor de start van de training.

Uiteraard kun je ook zelf aan de slag gaan hiermee. Download daarvoor het bestand 'Jouw talenten in kaart' en volg de aanwijzingen.

Aanmelden training

Aanmelden voor één van de genoemde data kan via de inschrijflink die hieronder vermeld staat. Er zijn géén deelnamekosten aan de training verbonden.

Overzicht data in 2022:

Locatie
Kantoor WZW
Leidenweg 70
6843 LD Arnhem

Meer informatie
Wil je meer weten? Neem dan contact op met Annemarie Klomp via a.klomp@wzw.nl of bel naar 026 389 89 83.