Over ons

Vacature- en loopbaanplatform werkeninzorgenwelzijn.nl is een initiatief van WZW, Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn. Het is dé plek waar je alle vacatures, vakantiewerk en leerwerkplekken van Zorg en Welzijn in Gelderland vindt en waar jouw loopbaanvragen centraal staan. Dagelijks worden hier nieuwe vacatures geplaatst door organisaties uit de regio. Naast de vacatures vind je er onder meer informatie over de diverse werkvelden en functies in Zorg en Welzijn en over werkgevers en onderwijsinstellingen in de regio.

WZW Loopbaanbegeleiding

Ben je op zoek naar werk of werk je in Zorg en Welzijn en wil je een volgende stap maken? Kijk dan eens onder het tabje ‘WZW Loopbaanbegeleiding’. Daar vind je informatie over hoe jij de regie over jouw loopbaan in eigen handen kunt nemen. Bijvoorbeeld over de mogelijkheden om in gesprek te gaan met een loopbaancoach die jou op weg helpt met jouw vragen of meer informatie en tips over solliciteren. Ben je je aan het oriënteren en ouder dan 18 jaar? Dan kun je gebruik maken van Sterk in je Werk. Een gratis loopbaanimpuls bestaande uit twee gesprekken met een loopbaancoach. Informatie hierover kun je vinden onder het tabje ‘WZW Loopbaanbegeleiding’.

Informatie voor werkgevers

Heb je specifieke vragen over de website werkeninzorgenwelzijn.nl en het plaatsen van vacatures en informatie op deze website? Neem dan contact met ons op via info@werkeninzorgenwelzijn.nl.

Wil je als werkgever meer weten over de voordelen van aansluiting bij het regionale netwerk en de mogelijkheden van WZW Loopbaanbegeleiding? Neem dan contact met ons op via loopbaanbegeleiding@wzw.nl of kijk op de website van WZW.

Over WZW

WZW is de Werkgeversvereniging voor Zorg en Welzijn, Jeugdzorg en Kinderopvang in Midden- en Zuid-Gelderland. Met ruim 110 leden is meer dan 47.000 van het totale aantal fte’s werkzaam in deze sector aangesloten. WZW stelt werkgevers in Zorg en Welzijn Gelderland in staat goed werkgever te zijn door het samen oplossen van hun (regionale) arbeidsmarktvraagstukken. Vanuit ontwikkelingen en vragen uit de sector, behartigt zij gemeenschappelijke belangen, biedt dienstverlening en fungeert als netwerk- en kennisplatform. WZW toont ondernemerschap met betrekking tot het oplossen van arbeidsmarkt gerelateerde vraagstukken. Kijk voor meer informatie op www.wzw.nl.