Deze locatie is onderdeel van
De Waalboog

Joachim en Anna

Expertisecentrum Joachim en Anna
Joachim en Anna is rustig gelegen in een groene omgeving aan de rand van Nijmegen. Het expertisecentrum staat bekend om de warme, gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid. De zorg en behandeling zijn er van hoge kwaliteit. We zijn met name gespecialiseerd in mensen met dementie die ook gedragsproblemen hebben.

Locatie en omgeving
Joachim en Anna ligt aan de Groesbeekseweg in de wijk Nijmegen-Oost. Vanaf de locatie kunt u wandelen in de nabijgelegen bossen. Bovendien zijn er diverse horecagelegenheden in de buurt. De bushalte ligt direct om de hoek; u bent zo in het centrum van Nijmegen. De locatie zelf beschikt over meerdere voorzieningen: een gezellige brasserie, fysiotherapiepraktijk, pedicure, winkeltje, biljard, kapsalon en fraaie tuin. In de centrale ontmoetingsruimte komen bewoners en hun gasten samen voor een kop koffie of gezamenlijke activiteiten.

Specialistische zorg
Bij Joachim en Anna wonen veelal ouderen met zwaardere of complexere zorgvragen. Zoals dementie in combinatie met ernstige gedragsproblemen of chronische ziekten. En ouderen met psychische problemen. Onze multidisciplinaire teams hebben bijzondere expertise hierin opgebouwd en werken vaak samen met zorgaanbieders in de regio en het RadboudUMC. Ook stellen zij hun kennis en expertise beschikbaar aan de andere locaties van De Waalboog.

Nieuwbouw
Joachim en Anna wordt de komende jaren volledig vernieuwd. De locatie krijgt meer het karakter van een dorp, met verschillende groepjes woningen waar zorg en het dagelijks leven in elkaar opgaan. We bouwen in fases, waarbij we ernaar streven dat bewoners maar één keer hoeven te verhuizen. In 2023 zijn de werkzaamheden klaar. Lees hier meer over de ontwikkeling van het nieuwe Joachim en Anna.

Adres en contact

Groesbeekseweg 327
6523 PA  Nijmegen
06-18545530

Deze locatie is
onderdeel van