Deze locatie is onderdeel van
De Waalboog

Sint Jozefklooster

St. Jozefklooster
Op zoek naar een kleinschalig en sfeervol woonzorgcentrum in een rustige, groene omgeving? Dan is het St. Jozefklooster misschien iets voor u. Het is gevestigd in een monumentaal kloosterpand, in de Nijmeegse wijk Hees. Een prima thuis voor wie lichte tot middelzware zorg nodig heeft. Ook bieden we hier dagbehandeling aan voor ouderen die nog thuis wonen.

Locatie en omgeving
St. Jozefklooster werd ooit gebouwd voor een geestelijke orde. Uit de kloostertijd stamt ook de Refter, een sfeervolle eetzaal waar u voor een versbereide warme maaltijd terecht kunt. Daarnaast beschikt het klooster over een ontvangstzaal, meerdere ontmoetings- en recreatieruimten, kapsalon en natuurlijk een kapel. Ook hebben we een pedicure aan huis. En laten we de prachtige grote tuin en het terras niet vergeten!

Zorg en behandeling
We bieden 24-uurs verzorgingshuiszorg en verpleegkundige hulp. Vaak met de eigen huisarts nog als hoofdbehandelaar. Als het nodig is, schakelen we de hulp in van specialistische zorgverleners van De Waalboog, zoals de fysiotherapeut, ergotherapeut, psycholoog of specialist ouderengeneeskunde. Of we werken met uw ‘eigen’ zorgverleners bij wie u al langer in behandeling bent. We bieden ook kortdurende 24-uurs verzorging en begeleiding voor mensen die slechts een paar weken verblijven, als tussenstop na een ziekenhuisopname. Of als opstap naar een nieuwe, passende woonomgeving, binnen of buiten De Waalboog.

Adres en contact

Kerkstraat 65
6543 KG  Nijmegen
06-18545530

Deze locatie is
onderdeel van