Deze locatie is onderdeel van
De Waalboog

Nijevelt

Nijevelt
Nijevelt is een gezellig en levendig woonzorgcentrum dat vooral bedoeld is voor ouderen met dementie. Maar ook mensen met een lichamelijke zorgvraag zonder dementie vinden er een warm thuis. Daarnaast wonen er cliënten van Driestroom en studenten die als vrijwilliger actief zijn binnen de locatie.

Locatie en omgeving
Nijevelt ligt aan de Heyendaalseweg, dicht bij de voorzieningen in het centrum van Nijmegen. Het openbaar vervoer is op loopafstand. De locatie bestaat uit twee panden en beschikt over voorzieningen als een fysiotherapiepraktijk, bibliotheek, kapsalon, ontmoetingsruimte, biljart, restaurant en tuin.

Zorg en behandeling
We bieden verpleeghuiszorg en (psychogeriatrische) behandeling aan mensen die meer hulp nodig hebben dan de thuiszorg of mantelzorger kan geven. We ondersteunen bij dagelijkse handelingen als wassen, aankleden, eten en drinken. En helpen waar nodig structuur in de dag aan te brengen. Bij de zorg en behandeling zijn verschillende professionals betrokken: verzorgenden, verpleegkundigen en de specialist ouderengeneeskunde. Als nodig, schakelen we de hulp in van specialistische zorgverleners als de psycholoog, fysiotherapeut, logopedist of ergotherapeut.

Adres en contact

Heyendaalseweg 117
6525 AH  Nijmegen
06-18545530

Deze locatie is
onderdeel van