Deze locatie is onderdeel van
De Waalboog

De Honinghoeve

De Honinghoeve
Modern, warm en gastvrij: dat is De Honinghoeve, onze locatie middenin de Nijmeegse wijk Neerbosch-Oost. Van mensen met een lichamelijke zorgvraag tot aan ouderen met dementie; iedereen is hier thuis.

Locatie en omgeving
De Honinghoeve ligt in het hart van Neerbosch-Oost. Er zijn dan ook veel voorzieningen in de buurt. Direct naast De Honinghoeve vindt u Parochiekerk De Goede Herder. Iets verderop – op loopafstand – ligt winkelcentrum De Notenhout. Wie niet zo mobiel is, kan voor een boodschap in de buurt gebruikmaken van de Toektoek, een elektrisch wagentje dat door vrijwilligers bestuurd wordt. De Honinghoeve beschikt zelf ook over meerdere faciliteiten en diensten. Zoals De Brasserie, kapsalon, fysiotherapiepraktijk, pedicurekamer en een fraaie moestuin.

Zorg en behandeling
In de Honinghoeve wonen in totaal zo’n 110 bewoners. Dit zijn veelal ouderen die door dementie intensieve zorg en begeleiding nodig hebben. Of ouderen met lichamelijke problemen. Maar ook ouderen die nog redelijk zelfstandig zijn en met de ondersteuning van thuiszorg in een inleunwoning kunnen wonen, vinden er hun thuis. Bij de zorg en behandeling zijn verschillende professionals betrokken: verzorgenden, verpleegkundigen en de specialist ouderengeneeskunde. Als nodig betrekken we specialistische zorgverleners als de psycholoog, fysiotherapeut, logopedist, ergotherapeut of diëtist erbij.

Adres en contact

Albanystraat 7
6544 RA  Nijmegen
06-18545530

Deze locatie is
onderdeel van