Stichting Bindkracht10

BINDKRACHT10 is een samenvoeging van Tandem Welzijn en Het Inter-lokaal

In tijden waarin we meer op onszelf zijn aangewezen, kan het samen leven wel wat bindkracht gebruiken.

De samenleving wordt complexer. Mensen willen meer invloed om hun bestaan en omgeving zelf vorm te geven. Dit brengt ons veel vrijheid en mogelijkheden. Nu de overheid van ons verwacht dat we zelfredzaamheid zijn, hebben we elkaar meer nodig dan ooit. Hierdoor is er een groeiende behoefte aan verbinding. Kijk maar om je heen.

Want we zijn niet gemaakt om het alleen te rooien. Iedereen kan namelijk momenten hebben dat je in een lastige situatie zit. Dat je een helpende hand nodig hebt of een zetje in de goede richting. Die je helpt je je talent te ontwikkelen, nieuwe perspectieven te bieden of verder te komen in het leven. Dat kan een familielid zijn, je buren, een vriend of een goede bekende. Of beroepskrachten en vrijwilligers van sociale organisaties, zoals de onze. En op een ander moment ben jij misschien zelf de steun voor iemand anders. Die verbinding geeft energie om door te gaan en het beste uit jezelf te halen.

Bindkracht10 komt voort uit Tandem Welzijn en Het Inter-lokaal. Al meer dan 50 jaar zetten wij ons in voor de mensen van Nijmegen. Je kent ons onder andere van materiële dienstverlening, opvoedondersteuning, Stips, opbouwwerk, jongerenwerk, activiteitenpleinen en tientallen andere diensten en projecten.

Bindkracht10
Geeft energie aan je mogelijkheden

Locaties

Bindkracht10 - bezoekadres

De Ruyterstraat 244
6512 GG  Nijmegen
Welzijn
de Ruyterstraat 244
6512 GG
 Nijmegen