Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Dit is CWZ: ons verhaal

Een goede gezondheid is ons grootste bezit. Als daar iets mee is, ontregelt dat ons hele leven. Wat je dan nodig hebt, is goede zorg die bij je past en waarbij je de regie houdt. Maar ook aandacht voor jou als mens. In CWZ bieden we die zorg.

Onze ambities

Betrokken patient
We willen dat elke patiënt zich benaderd voelt als een uniek mens met eigen behoeften en wensen. We helpen mensen om de regie te nemen over hun eigen gezondheid en zorg. Samen beslissen hoort straks bij de dagelijkse praktijk.

Waardevolle zorg
We willen onze patiënten zorg geven die bij hen past en die ze ook echt nodig hebben. Zodat we zeker weten dat het mensen verder helpt. Daarbij zoeken we een goede balans tussen hoge kwaliteit en aanvaardbare kosten.

Juiste zorg op de juiste plek
We willen de ziekenhuiszorg naar de patiënt toe brengen. Op de plek waar de zorg het beste kan gebeuren: thuis, bij de huisarts of in het verpleeghuis. We investeren dus in de samenwerking met zorgpartners en in nieuwe technieken.

Topzorg
We willen de beste zorg leveren volgens de laatste inzichten. Dit betekent dat we onze topklinische positie versterken en investeren in expertcentra en wetenschappelijk onderzoek. Patiënten weten ons steeds beter te vinden, ook van ver buiten de regio. 

Lees hier meer over ons verhaal.

Locaties

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - Druten

Kerkeland 3
6651 KN  Druten

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - hoofdgebouw

Weg door Jonkerbosch 100
6532 SZ  Nijmegen

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - Kantoorgebouw Jonkerbosch

Burgemeester Daleslaan 23
6532 CL  Nijmegen

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - Polikliniek Jonkerbosch

Burgemeester Daleslaan 27
6532 CL  Nijmegen

Canisius Wilhelmina Ziekenhuis - Waalsprong

Carbatinastraat 3
6515 GM  Nijmegen

Vacatures Canisius Wilhelmina Ziekenhuis

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Canisius Wilhelmina Ziekenhuis maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Weg door Jonkerbos 100
6532 SZ
 Nijmegen