De Waalboog

Een passend vervolg van je carrière? 

Bij De Waalboog krijg je de ruimte om jezelf te zijn en vanuit jouw expertise bij te dragen aan kwaliteit van zorg voor de bewoners. We kiezen daarbij voor aandachtig maatwerk en kleuren zo nodig wat buiten de lijntje. Want: Onze size fits all? Zo werkt het niet in levens en carrières. Daarom zijn onze roosters niet in beton gegoten, hebben we een breed vitaliteitsaanbod en krijg je alle ruimte voor verdere professionalisering binnen jouw loopbaan.

De Waalboog
Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over welbevinden. Passend bij wie iemand is en wat iemand graag doet. En passend bij de omstandigheden.  Zo thuis als maar kan.

De Waalboog is gespecialiseerd in complexe (ouderdoms)zorg en gedragsproblematiek. In de regio Nijmegen bieden we zorg en behandeling thuis, in verschillende woonlocaties, expertisecentrum Joachim en Anna én in hospice De Linde. We zijn er voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, jongere mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie, ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.

Prettige werkomgeving
Boeien en binden, dat zijn twee belangrijke toverwoorden. We kiezen daarbij voor aandachtig maatwerk en kleuren zo nodig wat buiten de lijntjes. Want: One size fits all? Zo werkt het niet in levens en carrières. Daarom zijn onze roosters niet in beton gegoten, hebben we een breed vitaliteitsaanbod en krijg je alle ruimte voor verdere professionalisering binnen jouw loopbaan. We richten onze trainingen en opleidingen niet alleen op onze medewerkers en stagiairs, maar ook op mantelzorgers en vrijwilligers. Want bij De Waalboog vormen de zorgprofessionals en de informele zorg meer en meer één team. Alleen samen maken we de bedoeling waar.Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.

Werken bij

Waarom werken bij de Waalboog?
Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie, ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.

Leren bij

Ben jij op zoek naar een boeiende leerwerkplek in de ouderenzorg? Bij De Waalboog kun je een driejarige mbo-opleiding Verzorgende IG volgen. Ook bieden we opleidingsplaatsen voor specialisten ouderengeneeskunde en GZ-psychologen.

Vrijwilligers bij

Vrijwilligers zijn een onmisbare schakel in de zorg. Vrijwilligers kunnen bij bewoners een glimlach op het gezicht toveren, iets uit handen nemen, laten genieten. Samen een spelletje doen, een wandeling maken, of met de Waalboog-bus op stap gaan; er zijn zoveel manieren om als vrijwilliger bij te springen en van betekenis te zijn. We zijn dan ook blij met de meer dan 350 vrijwilligers die bij De Waalboog actief zijn. Dankzij hun hulp zijn we in staat onze bewoners een passend vervolg op hun leven te bieden.

Vrijwilligerswerk doe je vanuit betrokkenheid met de medemens, een organisatie of een goed doel. Ook bij De Waalboog leveren vrijwilligers een onmisbare bijdrage. 

Locaties

Agnetenhof

Agnetenweg 25
6545 AS  Nijmegen
024 - 322 8264
https://waalboog.nl/locatie/agnetenhof/

De Honinghoeve

Albanystraat 7
6544 RA  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/de-honinghoeve/

Joachim en Anna

Groesbeekseweg 327
6523 PA  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/expertisecentrum-joachim-en-anna/

Nijevelt

Heyendaalseweg 117
6525 AH  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/nijevelt/

Sint Jozefklooster

Kerkstraat 65
6543 KG  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/st-jozefklooster/
Webclip afbeelding

Vacatures De Waalboog

Bekijk de 12 actuele vacatures van De Waalboog en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van De Waalboog maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Groesbeekseweg 327
6523 PA
 Nijmegen