Stichting Jah-Jireh Woonzorg

Wij vinden het belangrijk dat Getuigen van Jehovah die vanwege ouderdom of blijvende beperkingen hulpbehoevend zijn, met liefde en persoonlijke aandacht verzorgd en ondersteund worden. En dat in een veilige en vertrouwde omgeving.

Jah-Jireh is een particulier initiatief en geen onderdeel van de Christelijke gemeente van Jehovah’s Getuigen in Nederland, noch gelieerd aan andere initiatieven op het gebied van woonzorg buiten haar eigen vestigingen in Rotterdam, Wageningen en Heerlen.

 

Onze visie

Wij vinden het belangrijk dat Getuigen van Jehovah die vanwege ouderdom of blijvende beperkingen hulpbehoevend zijn, met liefde en persoonlijke aandacht verzorgd en ondersteund worden. In een veilige en vertrouwde omgeving waarin zij zich gewaardeerd en begrepen voelen. Omdat hun welbevinden nauw samenhangt met de geloofsbeleving en sociaal contact met gelijkgestemden, wordt ook aan die aspecten ruimschoots aandacht besteed.

 

Onze missie

Wij zetten ons in voor de gezondheid en het welzijn van onze bewoners. We helpen hen om zo prettig mogelijk oud te worden. Op hun eigen manier, in hun eigen omgeving en met zoveel mogelijk gebruik van hun eigen mogelijkheden. Dit doen we met vakbekwame en betrokken zorgverleners en vrijwilligers. Familieleden en mantelzorgers spelen hierbij een onmisbare rol.

 

Werken bij Jah-Jireh

 

Wij zijn op zoek naar jou!

De kracht van Jah-Jireh Woonzorg is de samenwerking tussen gediplomeerde en professionele verzorgers en vrijwilligers. Vrijwilligers zetten zich op al onze locaties onbetaald in en maken de vele extra’s voor onze bewoners mogelijk. Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers voor diverse afdelingen. Geregeld hebben wij vacatures voor zorgprofessionals.

 

Locaties

Jah-Jireh Woonzorg - Wageningen

Hartenseweg 50
6704 PZ  Wageningen
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Hartenseweg 50
6704 PZ
 Wageningen