Kalorama

Kalorama is een zelfstandige zorgorganisatie in de regio Nijmegen. Onze zorg en dienstverlening richt zich op mensen met doofblindheid, mensen die revalideren, mensen met beademing dan wel comazorg en mensen aan wie wij psychogeriatrische en somatische zorg verlenen. Daarnaast bieden wij high care hospicezorg. Deze specifieke doelgroepen vragen om veel maatwerk. Onze professionals krijgen hier ruimschoots de ruimte voor.

Bij Kalorama zorgen we er samen voor

Als thuis wonen niet meer gaat of als u afhankelijk wordt van de zorg van anderen,  dan hoopt u in een goede omgeving te komen. Met mensen die u met respect en aandacht tegemoet treden, die belangstelling hebben voor u én uw familie, en die u bovendien ondersteunen te blijven doen wat u kunt en wat u wilt. Bij Kalorama zorgen we er samen voor.

Kalorama maakt deel uit van UKON

UKON staat voor Universitair Kennisnetwerk Ouderenzorg Nijmegen. Het UKON-netwerk is een samenwerking tussen de afdeling Eerstelijnsgeneeskunde/Ouderengeneeskunde van het Radboudumc en 15 zorgorganisaties. Het doel van het UKON is het verbeteren van de kwaliteit van leven van én de kwaliteit van zorg voor kwetsbare ouderen en chronisch zieken, die intensieve zorg en begeleiding nodig hebben, thuis of in een beschermde woonvorm. De visie van het UKON is gericht op zowel de specialisatie als de vermaatschappelijking van de zorg en behandeling.

De 15 UKON-zorgorganisaties bieden tezamen aan meer dan 10.000 bewoners zorg die in ruim 60 verpleeghuizen verblijven en in meer dan 100 woonzorgcentra.

Meer informatie over Kalorama lees je hier.

Locaties

Kalorama - 't Höfke

Verbindingsweg 6
6573 BV  Berg en Dal
Aantal vacatures: 1

Kalorama - 't Kulturhus

Roerdompstraat 6e
6573 BH  Berg en Dal

Kalorama - Bethlehem

St. Anthoniusplaats 10
6511 TR  Nijmegen
Aantal vacatures: 1

Kalorama - bezoekadres

Nieuwe Holleweg 12
6573 DX  Berg en Dal
Aantal vacatures: 2

Kalorama - Centrum voor doofblinden

Nieuwe Holleweg 12
6573 DX  Berg en Dal
Aantal vacatures: 1

Kalorama - Veste Brakkenstein

Driehuizerweg 376
6525 PP  Nijmegen
Aantal vacatures: 1

Vacatures Kalorama

Bekijk de 11 actuele vacatures van Kalorama en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Kalorama maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Nieuwe Holleweg 12
6573 DX
 Beek (Berg en Dal)