Stichting Pactum, jeugd- en opvoedhulp

Jouw toekomst, jouw plek, jouw leven!
Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken; bij jezelf of bij je omgeving. Dan is Pactum er voor jou.

Kinderen, jongeren en ouders komen bij Pactum als ze er zelf niet meer uitkomen. Als het opvoeden en opgroeien niet gaan zoals ze graag willen. Samen werken we aan oplossingen. Oplossingen die zij zelf willen, bedenken en kunnen uitvoeren. We betrekken daarbij het hele gezin. Maar ook andere belangrijke mensen buiten het gezin die steun kunnen bieden bij het opvoeden. Zoals leraren op school, familieleden of goede vrienden.

Hoe en waar werken wij?

We zijn in de buurt

De hulpverleners van Pactum werken op plekken waar gezinnen en jongeren toch al komen: in de buurt, op school, in het wijkgebouw of het gezondheidscentrum. We werken nauw samen met huisartsen, consultatiebureaus, kinderdagverblijven, scholen, politiefunctionarissen en andere (jeugd)hulpverleners. We zijn dus altijd in de buurt en kunnen snel de hulp bieden die nodig is.

Vaste hulpverlener

Gezinnen krijgen bij Pactum een vaste hulpverlener toegewezen. Met hem of haar bespreken zij wat er speelt en maken zij een plan. In het plan staat waaraan zij willen werken en hoe ze dat gaan doen. Ouders en jongeren weten zo precies wat onze hulp inhoudt en wat zij kunnen verwachten.

Meten is weten

We doen alleen wat werkt. Werkt iets niet, dan bedenken we iets anders. Doelrealisatie en effectmeting zijn integrale onderdelen van onze werkwijze. Ouders en jongeren vullen voor, tijdens en na de hulp vragenlijsten in. Bij de start van de hulp gebruikt de hulpverlener de uitkomsten om samen met het gezin doelen te stellen. Tijdens en na de hulp geven de uitkomsten ons belangrijke informatie over het effect van de hulp en hoe ouders en jongeren die ervaren.
Doordat wij continue onderzoek doen naar de kwaliteit en de effecten van onze hulp, kunnen we onze hulp steeds verder verbeteren. We werken daarbij intensief samen met HBO-instellingen en universiteiten.

Locaties

Pactum - Hoofdkantoor

Wageningsestraat 1074
6671 DH  Zetten
Aantal vacatures: 6

Pactum - Integrale Dagbehandeling Ede

Hendrik Stafweg 2
6712 EA  Ede

Pactum - Lochem

Ampsenseweg 10
7241 NB  Lochem
Aantal vacatures: 2

Pactum - Specialistisch Ambulant Rijn-Side

Kadestraat 3
6811 CA  Arnhem
Aantal vacatures: 2

Pactum - Zutphen

Lievevrouwestraat 12a
7201 NG  Zutphen
0493 - 32 75 55

Pactum Apeldoorn

Mariekoenestraat 1
7321 JA  Apeldoorn
https://pactum.org/

Vacatures Stichting Pactum, jeugd- en opvoedhulp

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Pactum, jeugd- en opvoedhulp maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Wageningsestraat 104
6671 DH
 Zetten