WZW

WZW is de werkgeversvereniging van zorg en welzijn in Gelderland. Wij begeleiden onze leden persoonlijk bij het oplossen van uw huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken. Als werkgeversorganisatie van en voor Gelderse zorg- en welzijnsinstellingen biedt WZW relevante kennis en informatie, specifiek voor uw branche en werkgebied.

WZW geeft toegang tot een uniek netwerk van werkgevers (ook bovensectoraal) en relevante experts, waarmee wij krachten bundelen om gezamenlijk personeels- en organisatievraagstukken aan te pakken. Met deze kennis, dit netwerk en onze professionele begeleiding hebben werkgevers grip op werk en zijn zij  verzekerd van altijd voldoende, goed gekwalificeerd en effectief ingezet personeel, zodat zij zich kunnen concentreren op het verlenen van goede zorg. 

 

Kernwaarden WZW

Deskundig:

Als vereniging van en voor Gelderse werkgevers in zorg en welzijn, weten wij als geen ander wat er speelt in de Gelderse arbeidsmarkt. Met onze specifieke kennis van de markt, van relevante spelers hierin en van personeels- en organisatiemanagement zijn wij in staat uw huidige en toekomstige personeels- en organisatievraagstukken op te lossen. 

 

Toegewijd:

Als vereniging van en voor Gelderse werkgevers in zorg en welzijn voelen wij ons verantwoordelijk voor het realiseren van een stabiele arbeidsmarkt in de regio. Wij 

zetten ons voor 100% in om u persoonlijk te begeleiden naar oplossingen op maat, zodat u zich kunt concentreren op het verlenen van goede zorg. 

 

Ondernemend:

Als kleine vaste organisatie met directe toegang tot veel relevante experts en ondersteuners, zijn wij in staat snel en flexibel in te spelen op uw wensen. Daadkrachtig 

en gedreven gaan wij op zoek naar vernieuwende en duurzame oplossingen voor personeels- en organisatievraagstukken in zorg en welzijn.

Locaties

WZW - bezoekadres

Leidenweg 70
6843 LD  Arnhem
Bekijk alle vacatures van WZW
Overige werkvelden
Leidenweg 70
6843 LD
 Arnhem