Rijnstate

Een inspirerende werkplek waar je gezien en gehoord wordt

Als topklinisch ziekenhuis biedt Rijnstate jou een inspirerende werkplek met fijne collega’s, in een organisatie waar iedere medewerker er werkelijk toe doet. Wij bieden je zinvol werk en ruimte om je eigen ideeën in te brengen en jezelf te ontplooien. Ben jij een professional op jouw vakgebied, wil jij je inhoudelijk verdiepen en werken in een dynamische omgeving, dan ben je van harte welkom bij Rijnstate!

Rijnstate is hét ziekenhuis in de regio Arnhem, Rheden en De Liemers. We bieden uitstekende ziekenhuiszorg van topklinische kwaliteit op onze locaties in Arnhem, Zevenaar, Velp en Arnhem-Zuid. Onze medewerkers begeleiden patiënten bij het verbeteren en behouden van hun gezondheid. Daarbij bepalen de patiënten grotendeels zelf wat zij willen en kunnen. Wij bieden professionaliteit, vertrouwen en veiligheid in een omgeving met een warme sfeer.

Voorop in zorg voor jou
Wij willen als ziekenhuis graag vooroplopen. Daarom werken we voortdurend aan manieren om onszelf en onze dienstverlening te verbeteren. En als we geloven dat iets inderdaad tot betere zorg kan leiden, dan gaan we er ook echt voor. We willen vernieuwingen realiseren die tastbaar zijn. Dus wetenschap en onderzoek inzetten die ertoe doen. Om onze zorg op alle fronten steeds prettiger, soepeler en effectiever te maken. Op een heel menselijk niveau. Met andere woorden: voor jou.

 

Werken bij

Rijnstate loopt voorop en zoekt collega’s die dat ook willen. (Zorg)professionals die gastvrij en ondernemend zijn, lef hebben en goed hun werk (willen) doen. Want zo kunnen we onszelf en de zorg aan onze patiënten verder verbeteren. Uiteraard krijg je daar ook veel voor terug. Op de eerste plaats zijn we een opleidingsziekenhuis. Aandacht voor leren en ontwikkelen staat dus voorop. Werken bij Rijnstate betekent ook dat je veel ruimte hebt om eigen initiatieven te ontplooien, er weinig hiërarchie is op de werkvloer en dat we op een informele manier met elkaar omgaan. Daarnaast is Rijnstate een mooi en groot ziekenhuis dat letterlijk bouwt aan een duurzame toekomst. Bovendien investeren we veel in innovatie en technologie, hebben we een uitstekende reputatie en bieden we een topklinisch zorgaanbod waardoor we je veel mogelijkheden en (zorginhoudelijke) uitdagingen kunnen bieden.

Contactpersoon

HR Jobcenter Rijnstate

Locaties

Rijnstate Arnhem

Wagnerlaan 55
6815 AD  Arnhem
Aantal vacatures: 13

Rijnstate Elst

Stationsplein 2
6662 NC  Elst

Rijnstate Polikliniek Arnhem-Zuid

Marga Klompélaan 6
6836 BH  Arnhem

Rijnstate Zevenaar

Hunneveldweg 14 A
6903 ZN  Zevenaar

Vacatures Rijnstate

Bekijk de 14 actuele vacatures van Rijnstate en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Rijnstate maak dan een vacature-alert aan.

Ziekenhuizen
Wagnerlaan 55
6815 AD
 Arnhem