DrieGasthuizenGroep

Al generaties lang biedt DrieGasthuizenGroep senioren uit Arnhem-Noord en omgeving een verzorgde oude dag en stimuleert hen om optimaal en met zoveel mogelijk eigen regie aan de samenleving te blijven deelnemen. Met haar eeuwenoude historie als gasthuis in Arnhem en divers vastgoed in eigendom is DrieGasthuizenGroep een gecertificeerde zorgorganisatie met haar wortels diep verankerd in de lokale samenleving. DrieGasthuizenGroep ként haar doelgroep en staat dan ook dichtbij de ouderen en hun woon- en leefomgeving.

Met circa 1000 betrokken en enthousiaste medewerkers en vrijwilligers levert DrieGasthuizenGroep het volledige pakket aan (para)(medische) zorg- en verpleegdiensten, in de eigen woning of in een appartement van DrieGasthuizenGroep.

DrieGasthuizenGroep is een zorgorganisatie waar we denken in mogelijkheden in plaats van beperkingen. We vinden het belangrijk dat onze klanten zo lang mogelijk zelfredzaam blijven, het liefst in hun eigen vertrouwde omgeving. Zelfstandigheid en eigen regie van de klant over de zorg en zijn budget staat dan ook steeds voorop. We bekijken gezamenlijk of en hoe de gewenste individuele zorg gegeven kan worden, binnen de mogelijkheden van de wet en regelgeving.

DrieGasthuizenGroep biedt haar diensten in nauwe samenwerking met de familie, mantelzorgers en vrijwilligers in een kleinschalige omgeving. Het werkgebied is dan ook ingedeeld in genoemde woonzorggebieden. In deze geografisch kleine gebieden levert DrieGasthuizenGroep haar volledige dienstenpakket (van service tot intensieve thuiszorg) aan mensen die thuis wonen of in één van onze zorglocaties.

Voor DrieGasthuizenGroep is zorg leidend en wonen komt daar direct achteraan. Om mensen zo lang mogelijk in hun eigen omgeving te laten verblijven, is prettig wonen essentieel. DrieGasthuizenGroep heeft dan ook oog voor het vastgoed dat zij beheert. Bij ons wonen mensen in een appartement dat doordacht is gebouwd met aandacht voor mogelijkheden om zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen wonen in een prettige sociale woon- en leefomgeving. Domoticavoorzieningen helpen daarbij. Dat zijn geautomatiseerde voorzieningen in huis, zoals bijvoorbeeld een spreek-luister- én beeldverbinding met de verzorging of kranen en deuren die automatisch open en dicht kunnen.

DrieGasthuizenGroep bestaat uit een overkoepelende stichting waaronder de volgende stichtingen vallen: Stichting DrieGasthuizenGroep zorgvriendelijke appartementen, Stichting Catharina, Thuiszorg Groot Gelre (TGG) en de Steunstichting Arnhemse Gasthuizen. De overkoepelende stichting heeft als werknaam DrieGasthuizenGroep en heeft een Raad van bestuur en een Raad van toezicht. De organisatie levert haar dienstenpakket in- en vanuit vijf woonzorgcentra.

Missie: waar staan we voor?
DrieGasthuizenGroep is een zorgorganisatie voor senioren. Onze thuisbasis is Arnhem-Noord, maar ook elders in de provincie Gelderland bieden we diensten aan. Met roots die teruggaan naar de 13e eeuw kunnen we bogen op een rijke historie. Tegelijkertijd zijn we ook een moderne en dynamische organisatie met een frisse en gezonde kijk op de toekomst.

 Bij ons zijn uw wensen en behoeften uitgangspunt voor al ons handelen. Wij ondersteunen u in het zo zorgeloos mogelijk zelfstandig ouder worden. Dit doen we bij u thuis, in het appartement dat u bij ons huurt of in onze woonzorgcentra. Flexibele woon-, service- en zorgvoorzieningen 24 uur per dag, 7 dagen per week direct beschikbaar. Een prettig leven, ook op hogere leeftijd, vinden wij met u een groot goed!

U merkt dat wij ons werk gastvrij, betrokken en ondernemend uitvoeren met specifieke kennis op het gebied van ouderenzorg. Voor onze ketenpartners en financiers zijn wij een betrouwbare partner, bereid tot samenwerking en flexibel inspelend op vragen.

Visie: waar gaan we voor?
De gemiddelde levensverwachting neemt toe. Dit levert levenservaring en wijsheid op. Aan de andere kant brengt ouder worden doorgaans ook ongemakken met zich mee. Wij begrijpen dat dit een levensveranderende ervaring kan zijn, voor u en uw omgeving. Juist in deze fase van uw leven willen wij een rol spelen.

Daarom bieden wij levensfasebestendige seniorenwoningen met een gemeenschappelijke ruimte en bijbehorende thuiszorg en services als een veilige entree, alarmering en maaltijden op maat. Heeft u meer zorg nodig? Dan kunt u terecht bij onze woonzorgcentra. Ook daar bieden wij (medische) ondersteuning.

Dit alles doen wij samen met de mensen in uw sociale netwerk en met de inzet van vrijwilligers. Met speciale aandacht voor uw lange levenservaring. Zodat u uw leven zo zelfstandig en prettig mogelijk kunt voortzetten in gezelschap van anderen en in een veilige omgeving.

Bij ons werken specialisten in verschillende disciplines: verzorgenden, verpleegkundigen en artsen, maar ook paramedisch personeel, zoals fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen en ondersteunend personeel. Allen zijn zij, vanuit het eigen vakgebied, gespecialiseerd in het werken met ouderen en deskundig op het gebied van behandeling van mensen met chronische ziekten of complexe zorgvragen. Zij staan voor u klaar op het moment dat u dat nodig hebt. 

Locaties

DrieGasthuizenGroep - Dagbehandeling De Bonte Specht

Beekstraat 41
6811 DW  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Appartementencomplex/ woonzorgcentrum Westerkade

Westervoortsedijk 12
6827 AS  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - bezoekadres Sint Petersgasthuis

Rijnstraat 71
6811 EZ  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Dagbehandeling Buitenpoort

Sint Elisabethshof 201
6812 AX  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Thuiszorg Groot Gelre

Rosendaalseweg 485
6824 KK  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Woonzorgcentrum Drie Gasthuizen

Rosendaalseweg 485
6824 KK  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Woonzorgcentrum Heijendaal

Sint Elisabethshof 201
6812 AX  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Woonzorgcentrum Hoogstede

Utrechtseweg 265
6812 AG  Arnhem

DrieGasthuizenGroep - Woonzorgcentrum Klingelpoort

Het Maisveld 1 t/m 49
6812 DV  Arnhem

Vacatures DrieGasthuizenGroep

Bekijk de 61 actuele vacatures van DrieGasthuizenGroep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van DrieGasthuizenGroep maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Rosendaalseweg 485
6824 KK
 Arnhem