Pro Persona

Geestelijke gezondheidszorg voor mensen met psychische problemen en psychiatrische ziekten. Jaarlijks heeft bijna een kwart van de volwassen Nederlanders last van dergelijke problemen.

Het kan dus zomaar gebeuren dat je de geestelijke gezondheidszorg nodig hebt. Als je niet meer weet waar je naartoe moet met je verdriet. Of wanneer angst zo'n grote rol in je leven gaat spelen dat je geen uitweg meer ziet.

Als u of iemand in uw naaste omgeving te maken krijgt met psychische problemen, dan wilt u zo snel mogelijk een oplossing. U zoekt deskundige ondersteuning of behandeling en een omgeving, die rekening houdt met uw levenssituatie, culturele achtergrond en/of geloofsovertuiging.

Pro persona biedt deze zorg. En binnenkort zelfs op grotere schaal. Met nog meer mogelijkheden voor u.

 

Missie

Pro Persona is er voor mensen met psychische problemen en psychiatrische aandoeningen. Wij stemmen ons aanbod af op de wensen van de cliënten en hanteren daarbij controleerbare, professionele normen en werkwijzen. In onze onderneming bieden we de juiste zorg en hulp, zo licht mogelijk en niet zwaarder dan nodig is. Als herstel onmogelijk is, streven wij samen met de cliënt en zijn naaste omgeving het best haalbare na. Betrokkenheid, flexibiliteit, respect en professionaliteit zijn kernbegrippen in ons werk. Wij verrichten ons werk in samenwerking met andere zorgaanbieders en maatschappelijke instellingen.

Bekijk alle vacatures van Pro Persona
Geestelijke Gezondheidszorg
Wolfheze 2
6874 BE
 Wolfheze