Klimmendaal, revalidatiespecialisten

Klimmendaal biedt specialistische revalidatiegeneeskundige zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen die door ziekte, een ongeval of een afwijking bij de geboorte te maken hebben met (dreigende) lichamelijke, cognitieve of meervoudige beperkingen of handicaps. De behandeling op Klimmendaal is erop gericht patiënten in staat te stellen hun leven zoveel mogelijk zelf in te richten, zo min mogelijk afhankelijk te zijn van zorg en optimaal te participeren in de samenleving.

Specialisaties

Klimmendaal is gespecialiseerd in revalidatie van neurologische en orthopedische aandoeningen en kinderrevalidatie. Daarnaast heeft Klimmendaal een unieke en landelijk opererende mediumcare afdeling voor mensen met ademhalingsondersteuning. Met onze specialisaties vervult Klimmendaal behalve een regionale ook een landelijke functie.

Locaties

Klimmendaal biedt, afhankelijk van de hulpvraag, klinische of poliklinische revalidatiebehandeling. De klinische behandeling vindt plaats in het revalidatiecentrum in Arnhem.

Poliklinische revalidatiebehandeling bieden wij aan op meerdere locaties: het revalidatiecentrum in Arnhem, Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede, Slingeland Ziekenhuis in Doetinchem en Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem en zorgorganisatie Azora in Terborg. Door deze spreiding kunnen de meeste patiënten hun behandeling dicht bij huis krijgen.

Revalidatie

Mensen die een ernstig ongeval hebben gehad worden in de revalidatie begeleid en behandeld. Daarnaast richt de revalidatie zich op patiënten die aangeboren afwijkingen hebben of bij wie chronische ziektes tot beperkingen leiden. Ook zijn er patiënten die plotseling zijn getroffen door een ziekte, zoals een beroerte. Als zo'n ziekte tot blijvende beperkingen leidt, is revalidatie nodig om de draad van het leven weer op te pakken.

Revalidatiecentrum

In een aantal opzichten is Klimmendaal te vergelijken met een gewoon ziekenhuis. Maar er zijn ook verschillen. Onze medewerkers zijn gespecialiseerd op het gebied van revalidatie. Patiënten volgen een therapieprogramma dat een deel van de dag in beslag neemt. Daarbij stimuleren wij hen om zoveel mogelijk zelf te doen, met als doel dat zij weer zo zelfstandig mogelijk gaan functioneren. Kinderen en jongeren volgen daarnaast zo mogelijk onderwijs, of een andere dagbestedingsactiviteit, met als doel dat zij optimale ontwikkelingskansen krijgen.

Locaties

Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Heijenoordseweg

Heijenoordseweg 5
6813 GG  Arnhem
Aantal vacatures: 2

Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Lichtenbeek

Wekeromseweg 6
6816 VC  Arnhem

Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Mariëndael

Middachtensingel 12
6825 HN  Arnhem

Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Ziekenhuis Rijnstate

Wagnerlaan 55
6815 AD  Arnhem

Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Ede Ziekenhuis Gelderse Vallei

Willy Brandtlaan 10
6716 RP  Ede

Klimmendaal, revalidatiespecialisten - Barneveld

Klaverweide 1
3773 AW  Barneveld
026-3526500
https://klimmendaal.nl

Klimmendaal, revalidatiespecialisten - Doetinchem Den Ooiman

Groot Hagen 6
7009 AM  Doetinchem

Klimmendaal, revalidatiespecialisten - Doetinchem Slingeland

Kruisbergseweg 25
7009 BL  Doetinchem

Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Apeldoorn Arnhemseweg

Arnhemseweg 11
7331 BA  Apeldoorn

Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Apeldoorn Kroonpad

De Citroenvlinder 51
7323 RC  Apeldoorn

Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Deventer

Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE  Deventer

Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Lesplaats SO-Mariendaelschool Doetinchem

Oude Rozengaardseweg 144
7009 ND  Doetinchem

Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Zutphen

Coehoornsingel 3-05
7201 AA  Zutphen
Aantal vacatures: 1

Vacatures Klimmendaal, revalidatiespecialisten

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Klimmendaal, revalidatiespecialisten maak dan een vacature-alert aan.

Revalidatie
Heijenoordseweg 5
6813 GG
 Arnhem