Moviera

Stichting Moviera helpt mensen die te maken hebben met huiselijke geweld en machtsmisbruik. Wij bieden voorlichting, hulp en opvang om het geweld te stoppen en herhaling te voorkomen.

 

Op zoek naar eigen kracht

Stichting Moviera reikt middelen aan om uit de spiraal van geweld te komen en het geweld te stoppen. Daar is wel moed voor nodig. Een belangrijk onderdeel van het proces is het zoeken naar de eigen kracht. Want of mensen nog thuis blijven wonen, of in de opvang zitten, die kracht hebben ze nodig om weerbaar te worden, problemen op te lossen en zelf keuzes te maken. Daar draaien veel van onze diensten om: vind je kracht en zet hem in om jezelf te helpen. We begeleiden dit hele proces: van het moment dat iemand om hulp vraagt tot en met de terugkeer naar huis of het maken van een nieuwe start.

 

Een schakel in de keten

Stichting Moviera doet haar werk natuurlijk niet alleen. Sterker nog: we hebben andere hulpverleners nodig. Bijvoorbeeld als onze cliënten juridische vragen hebben of medische zorg. Daarom werkt Stichting Moviera met allerlei hulpverlenende organisaties samen, zodat we onze cliënten altijd op weg kunnen helpen.

 

Waar?

Stichting Moviera is actief in de regio Gelderland en heeft opvanglokaties in Apeldoorn, Nijmegen en Oosterbeek. Ambulante hulpverlening wordt verzorgd vanuit de lokaties Apeldoorn, Doetinchem, Ede en Oosterbeek.

Locaties

Moviera - Apeldoorn

-
-  Apeldoorn

Moviera - Bennekomseweg Ede

Bennekomseweg 43
6717 LL  Ede

Moviera - Nijmegen

-
-  Nijmegen

Moviera - Oosterbeek

-
-  Oosterbeek

Moviera - Utrecht

-
-  Utrecht
Aantal vacatures: 1
Bekijk alle vacatures van Moviera
Welzijn
Bennekomseweg 43
6717 LL
 Ede