Pleyade

Pleyade biedt ondersteuning aan ouderen, op locatie en aan huis in Arnhem, Elst en de Liemers. Onze ruim 1.500 betrokken medewerkers en 600 toegewijde vrijwilligers ondersteunen bewoners en cliënten, zodat zij hun leven zo veel mogelijk kunnen leiden volgens hun eigen wensen en behoeften.

Dit doen we samen: de bewoner bepaalt hoe hij wil leven en Pleyade draagt eraan bij om dit te realiseren. Een fijne, veilige en vertrouwde omgeving met 24 uur per dag zorg en begeleiding: van lichte ondersteuning tot intensieve begeleiding en behandeling bij complexe zorgvragen.

De organisatie

Pleyade heeft acht woonlocaties in Arnhem: Eldenstaete, Polderhof, Eilandstaete, Eimersstaete, Malburgstaete, Huissensestraat, Waalstaete en Marge Klompélaan. Ook heeft Pleyade woonlocaties in Elst (Prinses Irenestraat), Giesbeek (Binnenrijk), Duiven (Thuvine), Tolkamer (Lobede) en Zevenaar (Subenhara). De woonlocaties zijn heel divers, zowel in omvang en omgeving als in ondersteuningsbehoeften en zorgvragen van bewoners.
Daarnaast heeft Pleyade een revalidatiecentrum in Arnhem en biedt zij thuiszorg in deze stad.

 

Diversiteit aan ondersteuning

Pleyade biedt uiteenlopende vormen van ondersteuning: van huishoudelijke hulp tot intensieve zorg en van dagelijkse begeleiding tot tijdelijke behandeling. Wij faciliteren en helpen, maar bepalen niet voor de bewoner. De persoonlijkheid, identiteit en eigen levensstijl van de oudere staat op de voorgrond en de daadwerkelijke zorgverlening is hieraan ondersteunend.

Medewerkers laten zich van hun ondernemende kant zien bij het vervullen van de behoeften van de bewoner en het bieden van persoonlijke aandacht. Vragen wat bewoners willen en niet direct handelen, maar ook inspelen in op de wensen en behoeften van bewoners op welzijnsniveau en minder op zorgniveau. Dit betekent dat geen dag eenzelfde ritme heeft en dat de medewerkers continu het beste uit zichzelf kunnen halen.

Kijk voor meer op pleyade.nl.

Bekijk alle vacatures van Pleyade
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Revalidatie
Mr. E.N. van Kleffenstraat 16
6842 CV
 Arnhem