Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt al meer dan 100 jaar wonen met zorg. Wij bieden verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, somapluszorg en hospicezorg vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. Elk met een eigen sfeervol karakter. Zinzia biedt ook gespecialiseerde zorg en behandeling uit een verpleeghuis, maar dan thuis. We zijn er voor mensen met dementie, complexe lichamelijke klachten of een combinatie daarvan. Ieder mens wil ertoe doen en richting geven aan zijn leven. En daaraan willen wij bijdragen; aan een leven met kleur! Voor cliënten en medewerkers.

Wij werken vanuit vier verpleeghuizen, verpleeghuis Oranje Nassau's Oord in Wageningen, verpleeghuis de Rijnhof in Renkum, verpleeghuis de Lingehof in Bemmel en voor Indische en Molukse ouderen verpleeghuis Rumah Kita in Wageningen. In deze instellingen verblijven circa 500 cliënten. Buiten deze muren bieden wij extramurale verpleeghuiszorg aan ongeveer 250 mensen. Bij Zinzia Zorggroep werken circa 1100 medewerkers en zijn ruim 400 vrijwilligers actief. Wij streven naar een zo groot mogelijke betrokkenheid van naasten bij de zorgverlening.

 

Ambitie Zinzia

Zinzia Zorggroep heeft de ambitie om excellente zorg te leveren en koploper te worden in de zorg. Dat loopt als ‘gouden draad’ door ons doen en laten. Natuurlijk zijn het onze medewerkers die ervoor zorgen dat we deze ambitie bereiken. Daarom bieden wij jou alle ruimte om je talenten te ontwikkelen.

Bekijk alle vacatures van Zinzia Zorggroep
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Kortenburg 4
6704 AV
 Wageningen