HDS Zorg

HdS Zorg is een christelijke organisatie voor zorg, waar deskundige medewerkers garant staan voor betrouwbaarheid en kwaliteit. In de gemeente Barneveld biedt HdS Zorg professionele thuiszorg in de vorm van verpleging en verzorging en huishoudelijke zorg. HdS Zorg vindt u in de gehele gemeente Barneveld. U vindt ons in Barneveld, Voorthuizen, Terschuur, Zwartebroek, Garderen, Stroe, Kootwijk, Kootwijkerbroek en De Glind.

 

Visie

Wat kunnen we voor ú doen? Dat is een vraag die u van de hulpverleners van HdS Zorg regelmatig mag verwachten. Wij zij er voor u als u hulp nodig heeft. De doelstelling van HdS Zorg is om mensen die dat nodig hebben zorg te bieden en op deze manier bij te dragen aan de kwaliteit van leven. Onze vakkundige medewerkers ondersteunen u graag om zo lang mogelijk in uw eigen omgeving te blijven wonen en uw zelfredzaamheid zo veel mogelijk te bevorderen. Wij werken in de wijk veel samen met andere organisaties op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Omdat HdS Zorg nauw samenwerkt met Icare, kunnen wij u zowel dag- als nachtzorg bieden en hebben wij een breed aanbod aan zorgdiensten.

 

Identiteit

HdS Zorg biedt, vanuit een protestants Christelijke levensvisie, zorg aan iedereen, ongeacht religieuze achtergrond of levensovertuiging. Al onze medewerkers hebben een Christelijke achtergrond. Wij zien ieder mens als waardevol persoon met eigen mogelijkheden, waarden, normen, verantwoordelijkheden en een eigen levensbeschouwing. In onze zorgverlening kunt u merken dat we de volgende waarden heel belangrijk vinden:

  • liefde voor mensen
  • betrouwbaarheid
  • professionaliteit
  • respect
  • betrokkenheid
  • gedrevenheid

Locaties

HDS Zorg bezoekadres

Amersfoortsestraat 18
3772 CJ  Barneveld
Amersfoortsestraat 18
3772 CJ
 Barneveld