Opella

Opella in het kort

Opella is een leuke, mooie zorgorganisatie die in beweging is. We zijn een grote VVT-organisatie in de regio. Met zo’n 1.650 collega’s en 550 vrijwilligers biedt Opella een breed aanbod van thuisondersteuning (hulp bij het huishouden) en wijkverpleging tot en met revalidatie en herstel (GRZ) en services op het gebied van zorg, welzijn en wonen. We zijn een christelijke organisatie, staan open voor iedereen en werken met passie.

Opella wil als zorgdienstverlener echt snappen wat iemand nodig heeft om zijn of haar eigen leven te kunnen leiden. Opella geeft thuis, met als doel dat mensen zo lang mogelijk op een goede manier zelfstandig kunnen blijven wonen. De naam Opella betekent ‘kleine dienst’. Met zo’n 1.650 collega’s en 550 vrijwilligers leveren we kleine diensten om daarmee een groot verschil te maken voor onze klanten. Wij werken met één contactpersoon, een hbo-opgeleide professional van Opella, die samen met klant en naasten zorg en welzijn coördineert. Binnen de langdurige zorg bieden we de complete keten van thuisondersteuning (hulp bij het huishouden) en wijkverpleging tot en met revalidatie en herstel (GRZ) en services op het gebied van zorg, welzijn en wonen. We werken als collega’s uit die verschillende vormen van zorg en diensten intensief samen: onderling, met de klant, naasten en andere professionals. We stellen de klant centraal, dwars door de financiële domeinen van gemeenten, zorgverzekeraars en zorgkantoor heen (domeinoverstijgend werken). Opella is een christelijke organisatie, wat onder andere zichtbaar wordt in de manier waarop we open staan voor iedereen. Bij Opella werken we vakkundig en vanuit het hart.

Werken bij

Leren bij

Past een job in de zorg echt bij jou? Maar wil je niet jarenlang voltijd studeren? Dan hebben wij de oplossing: kom bij ons werken én leren tegelijk. Wij bieden verschillende opleidingen aan.

Doorgroei:

Werk je al in de zorg en zou je je graag verder ontwikkelen? Opella biedt hiervoor verschillende mogelijkheden. Ook als je al bij ons werkt, willen we graag dat je je blijft ontwikkelen en blijft doorgroeien. Voor verzorgenden IG en helpenden zorg en welzijn hebben we daarvoor onze eigen Opella academie in samenwerking met Rijn IJssel.

Carrière switch:

Werk je nog niet in de zorg maar zou je graag vanuit een andere sector de overstap willen maken? Dat kan! Opella leidt al een aantal jaren zij-instromers in de zorg op. Zo kan je jouw kwaliteiten meenemen naar een nieuwe functie in de zorg. Het opleiden van zij-instromers doen wij op verzorgende en verpleegkundig (mbo en hbo) niveau.

Vrijwilligers bij

Als vrijwilliger ben je ontzettend belangrijk in het leven van onze klanten en hun naasten. Dat geldt voor mensen die bij Opella wonen of die in hun eigen huis jouw ondersteuning kunnen gebruiken. Als vrijwilliger bied je ondersteuning bij het ouder worden of het leven met een chronische ziekte. Je ondersteunt de klant samen met zijn/haar familie en vrienden. Met elkaar maak je het mogelijk dat mensen zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden. De professionele zorg van Opella is daarop aanvullend. Ben je jong of oud, beschikbaar voor een uur, een dagdeel of zelfs veel meer? Jouw helpende hand is voor mensen van onschatbare waarde!

Locaties

Opella - De Veenderij

Veldjesgraaf 47
6744 VD  Ederveen

Opella - Ambulante nachtzorg

Hendrik van Poelwijcklaan 13
6721 PL  Bennekom

Opella - Bennekom Cornélie en afdeling de Baronie

Hendrik van Poelwijcklaan 1 en 13
6721 PL  Bennekom
Aantal vacatures: 1

Opella - Bezoekadres

Horapark 9
6717 LZ  Ede

Opella - De Honskamp

Dorpsstraat 25
6741 AA  Lunteren
Aantal vacatures: 4

Opella - De Nudehof

Thorbeckestraat 1
6702 BR  Wageningen
Aantal vacatures: 2

Opella - Elias

Barones van Lyndenlaan 69
6721 PK  Bennekom
Aantal vacatures: 1

Opella - Gezondheidscentrum Bellestein

Bellestein 61e
6714 DP  Ede

Opella - Gezondheidscentrum Marktplein

Marktplein 6
6744 JW  Ederveen

Opella - Maatschappelijk dienstverlening Ede

Horapark 9
6717 LZ  Ede

Opella - Machtella

Barones van Lyndenlaan 1
6721 PK  Bennekom
Aantal vacatures: 1

Opella - Medisch centrum Harskamp

Edeseweg 141k
6732 DB  Harskamp

Opella - Metje

Smachtenburgerhof 1
6732 CD  Harskamp

Opella - Torckdael

Van Sallandthof 2
6701 JG  Wageningen

Opella - Walraven

Oost Breukelderweg 1
6721 PG  Bennekom
Aantal vacatures: 5

Opella – Thuiszorg en begeleiding Bennekom

Commandeursweg 8 k 1 .08C
6721 TZ  Bennekom
Aantal vacatures: 2

Opella – Thuiszorg Heelsum/Renkum

Europalaan 86
6871 BZ  Renkum

Opella – Thuiszorg Veenendaal

Poolster 16
3901 SB  Veenendaal
Aantal vacatures: 1

Vacatures Opella

Bekijk de 37 actuele vacatures van Opella en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Opella maak dan een vacature-alert aan.

Revalidatie
Sociaal werk
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Horapark 9
6717 LZ
 Ede