De Waalboog

De Waalboog
Goede (ouderen)zorg gaat bij De Waalboog over een passend vervolg vinden. Passend bij wie iemand is en wat hij/zij graag doet. En passend bij de omstandigheden. Samen met bewoners en de mensen om hen heen, geven wij een waardige invulling aan het leven bij De Waalboog. Zo thuis als maar kan.

De Waalboog is gespecialiseerd in complexe (ouderdoms)zorg en gedragsproblematiek. In de regio Nijmegen bieden we zorg en behandeling thuis, in verschillende woonlocaties, expertisecentrum Joachim en Anna én in hospice De Linde. We zijn er voor ouderen met lichamelijke en/of geestelijke beperkingen, jongere mensen met dementie en mensen die palliatieve zorg nodig hebben.

Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie, ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.

Prettige werkomgeving
Die specialistische zorg, behandeling en ondersteuning bieden we in een prettige werkomgeving. Een omgeving waarin waarden als professioneel, respectvol, oprecht, ondernemend en verbindend belangrijke uitgangspunten zijn. Een omgeving waarin er ruimte is voor nieuwe ideeën en je eigenaarschap kunt nemen voor je werk. En je volop de kans krijgt om je te ontwikkelen, op een manier die past bij jouw achtergrond, opleiding, talenten en kwaliteiten.

Werken bij

Waarom werken bij de Waalboog?
Ben je ambitieus, werk je graag in een dynamische omgeving en wil je je meer specialiseren in complexe zorg? De Waalboog biedt je alle mogelijkheden om het beste uit jezelf te halen en de volgende stap in je carrière te maken. Bij De Waalboog geloven we in het principe van samen verder komen. Het elke dag een beetje beter doen. We richten ons op groeien, ervaring opdoen, kennis vergaren én kennis delen. Dat doen we in het belang van onze bewoners: ouderen met dementie, ouderen met somatische en/of meerdere zorgvragen, complexe problematiek. Maar ook jonge mensen met dementie en mensen die in de laatste fase van hun leven zijn. Stuk voor stuk verdienen zij de best mogelijke zorg, behandeling en ondersteuning.

Locaties

De Waalboog - De Honinghoeve

Albanystraat 7
6544 RA  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/de-honinghoeve/

De Waalboog - Joachim en Anna

Groesbeekseweg 327
6523 PA  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/expertisecentrum-joachim-en-anna/

De Waalboog - Nijevelt

Heyendaalseweg 117
6525 AH  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/nijevelt/

De Waalboog - Sint Jozefklooster

Kerkstraat 65
6543 KG  Nijmegen
06-18545530
https://www.waalboog.nl/locatie/st-jozefklooster/
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Groesbeekseweg 327
6523 PA
 Nijmegen