Zorggroep Maas en Waal

Waar staan wij voor?

Cliënten die wel-zijn, leefplezier en comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt.
Dat is in de kern het doel van ons werk als zorggroep Maas & Waal.

Met zes zorglocaties en een zMW Thuiszorg- en Behandelteam zijn wij stevig verankerd in de regio, zijn wij ‘zeker en dichtbij’. Wij realiseren voor u de voorwaarden om zoveel mogelijk zelf te kunnen doen wat u nog wilt doen. Daarnaast ondersteunen wij u in wat niet of minder makkelijk gaat. We kijken daarbij ook naar uw netwerk, de mensen om u heen.

Uw welbevinden zien wij namelijk als het resultaat van samenspel. Van ons als professionals en vrijwilligers, en ook van mantelzorgers, familieleden, vrienden en kennissen. Samen streven wij naar het verlichten van uw ongemak, naar comfort en ook naar het behouden van wat u nog zelf kunt doen. Zodat u zo lang mogelijk uw leven kunt leiden zoals u dat graag doet.

Zorggroep Maas & Waal is aangesloten bij ActiZ, landelijke organisatie van zorgondernemers. Als lid van ActiZ voldoen wij aan de normen voor Verantwoorde Zorg. We leveren goede kwaliteit en zijn daar transparant over.

 

Kernwaarden

  • Vakmanschap: wij handelen vanuit onze kennis en expertise als professionals en zijn bereid te blijven leren. 
  • Samenspel: wij zoeken de verbinding: met elkaar, met u, en met uw familie, vrienden en kennissen om de ondersteuning te kunnen bieden die nodig is en past bij u. 
  • Gastvrijheid: wij creëren een uitnodigende omgeving zodat u zich oprecht welkom voelt. 
  • Openheid: wij hebben aandacht voor en tonen betrokkenheid bij wat u beweegt zodat wij u écht leren kennen.

 

Werk om trots op te zijn

Cliënten die welzijn, leefplezier, comfort ervaren, ondanks de beperkingen die ouderdom met zich meebrengt. Dat is in de kern het doel van ons werk. Of we nu werken ‘aan het bed’, bij de facilitaire dienst of in een staffunctie. Werken bij zorggroep Maas & Waal betekent werken in een professionele omgeving.

We kijken en luisteren aandachtig naar onze cliënten en sluiten aan bij hun eigenheid. We scheppen voorwaarden waardoor zij zoveel mogelijk zelf kunnen doen wat zij nog zelf willen doen, en zorgen dat familieleden en vrienden betrokken blijven. Daarnaast ondersteunen wij in wat niet of minder makkelijk gaat.

Dat doen we met medewerkers en vrijwilligers die zich vrij en bekwaam voelen om de zorg en ondersteuning te bieden die op dat moment gewenst is. Onze medewerkers krijgen daarbij de ruimte om hun vakmanschap te laten gelden én zich verder te ontwikkelen. Dat maakt werken bij zorggroep Maas & Waal leuk, afwisselend en vooral iets om trots op te zijn.

Bekijk alle vacatures van Zorggroep Maas en Waal
Verpleging, verzorging, thuiszorg
Rozenstraat 10
6658 WX
 Beneden-Leeuwen