GGZ Centraal Barneveld

Onze werkervaring gaat terug tot 1886. Sinds die tijd is er veel veranderd. De zorg is persoonlijker geworden, beter afgestemd op het individu. Waren we in 1886 een veilige haven ver van de maatschappij, tegenwoordig creëren we veiligheid en zorg juist midden in de maatschappij.

Op jaarbasis doen we dat voor zo'n 25.000 cliënten in de regio Eemland, Flevoland, Gooi & Vechtstreek en Veluwe & Veluwe Vallei. Onze behandelprogramma's zijn er op gericht om mensen in een aangename, betrokken en veilige omgeving weer zelf de regie te geven over hun leven.

Dat doen we op locaties van GGz Centraal in de regio, maar ook online met e-health.

Voor werknemers zijn we een uitdagende organisatie. We veranderen al sinds 1886, en dat zullen we ook blijven doen. Omdat de tijd daar om vraagt. Omdat inzichten veranderen. Er doorlopend onderzoek wordt gedaan, o.a. door ons eigen instituut Innova. 

Daarnaast hebben we verschillende locaties en specialisaties. En daardoor volop mogelijkheden voor medewerkers die niet bang zijn voor verandering.

 

Specialisaties

  • Angst
  • Autisme
  • NAH
  • PHS
  • Trauma

Meer informatie

 

Contact

Heb je een vraag over vacatures, gemaakte afspraken of de sollicitatieprocedure? Bel of mail met één van onze recruiters. Voor inhoudelijke vragen over een specifieke vacature verwijzen we je naar de contactpersoon die genoemd wordt in de vacaturetekst.

Annet Löevering
telefoon: 0341 566 891
a.loevering-speek@ggzcentraal.nl

Tanja Goedknegt
telefoon: 0341 566 607
t.goedknegt@ggzcentraal.nl

Voor algemene vragen kun je contact opnemen met het Servicecentrum PZ: 0341 566 345

Wij helpen je graag verder!

Geestelijke Gezondheidszorg
Utrechtseweg 266
3818 EW
 Amersfoort