Accolade Zorg

Thuis voor iedereen

Dat is waar Accolade voor staat. Of het nu gaat om mensen die op één van de Accolade-locaties wonen. Of om hen die thuis ondersteuning krijgen.  Thuis, een plek waar het vertrouwd en veilig is. Met de zorg en ondersteuning om dat mogelijk te maken. 

 

Werken

Zoek jij een gezonde, gezellige en christelijke werkomgeving? Vind dan bij Accolade Zorg je baan. Ook voor vakantiewerk, vrijwilligerswerk of een uitdagende stage kun je bij Accolade Zorg terecht. Je krijgt er alle ruimte om te groeien. En we letten erop dat je je werk goed kunt combineren met je thuissituatie. Want goede zorg begint bij jezelf.

Als medewerker ben je het gezicht van de organisatie. We verwachten daarom dat je deelt in onze christelijke levensovertuiging en motivatie om Gods liefde door te geven. Van onze medewerkers verwachten we dat ze zelfstandig en flexibel reageren op vragen van cliënten. Een professionele houding en vakinhoudelijke kennis zijn onmisbaar. Daarom krijg je veel ruimte om jezelf te blijven ontwikkelen. We maken daar afspraken over die we vastleggen in een persoonlijk ontwikkelingsplan.

 

Arbeidsvoorwaarden

Medewerkers van Accolade Zorg vallen onder de cao verpleeg- en verzorgingshuizen en thuiszorg. Voor de salariëring van de bestuurder wordt de NVTZ-regeling toegepast. Daarnaast heeft Accolade Zorg aanvullende arbeidsvoorwaarden en gedragsregels.

Locaties

Accolade Zorg - Hart van Vathorst

Angelinapolder 7
3825 LX  Amersfoort-Vathorst

Accolade Zorg - Verpleeghuis De Wijngaard

Dennenweg 2
3735 MR  Bosch en Duin

Accolade Zorg - Woonzorgcentrum d’Amandelboom

Noord Houdringelaan 82
3722 BT  Bilthoven
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Dennenweg 2
3735 MR
 Bosch en Duin