Actief Zorg

Actief Zorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.

Wij zijn actief in een groot deel van Nederland. Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk leven thuis mogelijk te maken voor al onze klanten. Daarom zijn wij niet alleen bezig met de hulp die iemand nodig heeft. We willen ook graag weten waar iemand gelukkig van wordt. Ons streven is om onze klanten in staat te stellen om de dingen te blijven doen die zij belangrijk vinden. Onze klanten bepalen zelf op welke manier wij kunnen ondersteunen, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Bij alles wat we doen gaan we uit van de mogelijkheden en talenten van mensen. We willen dat mensen groeien en tot hun recht komen. Dit geldt niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers. Actief Zorg heeft “Geluk Dichtbij” als uitgangspunt in haar werkwijze. De GELUK-waarden zijn de basis van de manier waarop onze medewerkers (samen)werken. Wij geloven dat tevreden medewerkers bijdragen aan gelukkigere klanten.

Wij leveren zorg met ons hart, ons hoofd en onze handen. Samen op weg naar geluk.

E-mail: sollicitatie@actiefzorg.nl 
Telefoonnummer: 088 750 82 00
Website : www.werkenbijactiefzorg.nl 

Locaties

Actief Zorg - bezoekadres

Biesbosweg 4
5145 PZ  Waalwijk
https://www.actiefzorg.nl

Actief Zorg Gelderland

Groenestraat 294
6531 JC  Nijmegen
088 - 750 82 00
https://www.werkenbijactiefzorg.nl

Vacatures Actief Zorg

Bekijk de 20 actuele vacatures van Actief Zorg en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Actief Zorg maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Biesbosweg 4
5145 PZ
 Waalwijk