Mildred Clinics

Mildred Clinics komt voort uit 2 klinieken: het Mildredhuis in Arnhem en RutgersStimezo in Eindhoven. Sinds 1 januari 2018 hebben wij onze krachten gebundeld onder een nieuwe naam: Mildred Clinics. Mildred is een oud-Engelse naam en betekent ‘milde kracht’. Deze naam past heel goed bij onze identiteit. Waar wij naar streven, is vrouwen met mildheid naar hun eigen keuze te laten kijken, en hen de kracht te geven om die keuze waar te maken.

Onze missie: alle aandacht voor jou
Een ongewenste of ongeplande zwangerschap brengt lastige en vaak verdrietige keuzes met zich mee. Bij Mildred Clinics weten we dat maar al te goed. We hebben immers een jarenlange ervaring met het begeleiden van vrouwen die voor deze keuze staan.

Ben jij in deze situatie terechtgekomen, dan ondersteunen we je in het kiezen van de juiste behandeling. Dat doen we met een luisterend oor en zonder oordeel. We respecteren elke keuze die je maakt, ook als dat geen abortus is. Daarnaast geven we advies over hoe je een ongewenste zwangerschap in de toekomst kunt voorkomen.

Heb je besloten om je zwangerschap af te breken? Dan voeren we de abortus met de grootst mogelijke zorgvuldigheid uit. We hebben daarvoor ervaren professionals in huis, die staan voor kwaliteit en veiligheid. Zij begeleiden je tijdens het hele proces, met warmte, aandacht en een open blik.

Werken in een abortuskliniek
Het artikel in de Volkskrant van zaterdag 5 september 2020 geeft een goed beeld van het werk in een abortuskliniek. Onze klinieken zijn wel kleiner en we hebben minder afspraken per dag.

Klik hier als je de hele reportage wil lezen.

Eerstelijnszorg
Overige werkvelden
Sonsbeeksingel 31
6814 AB
 Arnhem