Fokus

Fokus maakt het voor mensen met een fysieke beperking mogelijk onafhankelijk en zelfstandig te leven. Dat doen we door in aangepaste woningen assistentie te verlenen bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Die assistentie verlenen we 24/7 op afroep, aanwijzing en tempo van de cliënt. Nèt even anders dus!!

Vrijheid en gewoon wonen en leven met een fysieke beperking. Fokus maakt het mogelijk. Wij verlenen assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL), zoals aan- en uitkleden, toiletgang en eenvoudige verpleegtechnische handelingen. De cliënt bepaalt wanneer, waarbij en hoe. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Zo houdt de cliënt zelf de regie over zijn leven!

Werken bij

Kom jij ook werken bij Fokus?

Zoek jij een baan waarin je echt iets voor een ander kunt betekenen? Als ADL-assistent maak je een gewoon leven mogelijk voor mensen met een fysieke beperking. Je verleent assistentie bij algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Dat doe je op afroep en aanwijzing van de cliënt. Heb je geen ervaring of opleiding in de zorg? Dat is geen probleem, want bij ons krijg je een interne opleiding!

Locaties

Arnhem Centrum

Dijkstraat 38
6828 JS  Arnhem

Ede Centrum

Agaatstraat 18
6713 VE  Ede

Elst Westeraam

Forum 29
6661 TW  Elst

Groesbeek Drulse Beek

De Tuier 28
6562 RB  Groesbeek

Nijmegen Hatert

De Kempenaerstraat 277
6535 SG  Nijmegen
Webclip afbeelding
Gehandicaptenzorg
Van Iddekingeweg 33
9702 HC
 Groningen