Leermakers Autismegroep

Het begeleiden van mensen met autisme vraagt om specifieke competenties en vaardigheden. Leermakers werkt uitsluitend met ervaren professionals op het gebied van autismebegeleiding en arbeidsre-integratie.

Wij zijn een kleinschalige, laagdrempelige en persoonlijke organisatie voor mensen met autisme. Wij zijn gespecialiseerd in begeleiding voor kinderen, jeugdigen, gezinnen en volwassenen met autisme in combinatie met een normale tot hoge begaafdheid. Samen met gemeenten, zorginstellingen, onderwijs, UWV en woningbouwcorporaties spelen we in op een breed scala aan hulpvragen, waarbij we altijd naast de cliënt staan en waar mogelijk samenwerken met de omgeving. We zorgen ervoor dat mensen met autisme zo zelfstandig mogelijk kunnen leven. Kennis van je sterke en zwakke punten, voorspelbaarheid en structuur zijn daarbij zeer belangrijk. Hierdoor krijg je greep op situaties en op je leven.

Visie 
We begeleiden mensen met autisme op alle leefgebieden. Onze begeleiding richt zich op de kracht en de authenticiteit van de persoon zelf, met als doel zo autonoom mogelijk te kunnen leven. Hierbij kijken we wat je aankunt en stimuleren we ook groei en uitdaging. Of het nou gaat om een rustige of een minder rustige periode in je leven. Onze begeleider komt bij je thuis, op school of op je werk. Samen wordt gewerkt aan het vergroten van je zelfredzaamheid en zelfregie.

Vacatures Leermakers Autismegroep

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Leermakers Autismegroep maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Tuinstraat 8
5241 AA
 Rosmalen