VAV

Veilig, Aanwezig, Vertrouwd. VAV wordt ingezet voor gezinnen waarin al langere tijd sprake is van structurele onveiligheid en waar al meerdere vormen van hulpverlening zijn ingezet met onvoldoende resultaat. Sinds 2021 is in samenwerking met 's Heeren Loo, Pactum jeugd- en opvoedhulp, Stichting Sociale Wijkteams Arnhem en Entrea Lindenhout project VAV gestart in de Gemeente Arnhem. Middels deze aanpak wordt de veiligheid in gezinnen hersteld op basis van een gezamenlijk opgesteld veiligheidsplan. Samen met de gezinsleden en de betrokken wijkcoaches. De hulpverlening is aanwezig als het spannend of moeilijk is in het gezin. Centraal staat dat alle gezinsleden met al hun vragen bij één vertrouwde hulpverlener terecht kunnen. Vandaar Veilig, Aanwezig en Vertrouwd. 

Er wordt samengewerkt met de wijkteams en de VAV-er werkt in hetzelfde dossier als wijkcoach. De VAV werker krijgt de vrijheid en de faciliteiten om alles te doen wat nodig is, voor zolang als nodig is. Methodieken zijn ondersteunend en niet leidend. Deze werkwijze blijkt heel succesvol. 

Werken bij

Het VAV team bestaat momenteel uit vier professionals. Om meer gezinnen middels deze succesvolle werkwijze te kunnen helpen zijn we zoek naar uitbreiding. Wil jij echt het verschil maken en gezinnen helpen aan een veilige opvoedsituatie? Ben jij volhardend en vasthoudend en zie jij in contact komen met gezinnen die zich geconfronteerd zien met complexe problemen als een uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Locaties

VAV Ambulante functie

Meester E.N. van Kleffenstraat 12
6842 CV  Arnhem
Aantal vacatures: 1
Webclip afbeelding

Vacatures VAV

Bekijk de 1 actuele vacatures van VAV en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van VAV maak dan een vacature-alert aan.

Jeugdzorg
Meester E.N. van Kleffenstraat 12
6842 CV
 Arnhem