RijnWaal Zorggroep

RijnWaal Zorggroep ondersteunt mensen op leeftijd om zo gezond, prettig en zelfstandig mogelijk te blijven leven. Wij zijn er voor inwoners van Lingewaard en Nijmegen Noord en omgeving. Samen met 650 gepassioneerde collega’s zijn wij graag van betekenis voor onze cliënten. Wij vinden het heel belangrijk om goed te zorgen voor onze collega’s, zodat zij goed kunnen zorgen voor onze cliënten.

Regie op eigen leven
Bij RijnWaal zetten we ons in voor mensen op leeftijd die ondersteuning nodig hebben om in het dagelijks leven hun eigen gang te gaan. We willen hen omringen met zorg en aandacht waar nodig. Vaak in de thuissituatie en als het niet anders kan, in één van onze woonvormen op diverse locaties. Ons doel is dat cliënten hun leven zo zelfstandig en plezierig mogelijk kunt voortzetten zoals zij dat zelf graag willen.

Lokaal verbonden
Wij zijn als organisatie verbonden met de lokale gemeenschap. Lokale gebruiken en tradities dragen ook bij aan het welzijn van onze cliënten. Elke locatie is verbonden met de dorpskern waar de locatie zich bevindt en er vinden regelmatig evenementen plaats bij RijnWaal waar ook het dorp bij betrokken is. We werken samen met de gemeente, lokale organisaties, verenigingen en ondernemers.

Ontwikkeling
Bij RijnWaal Zorggroep werken betrokken vakmensen. Wij stimuleren onze collega's en vrijwilligers om zich te blijven ontwikkelen. We moedigen collega's aan om onderling kennis en kunde te delen, om de kwaliteit van zorg telkens verder naar een hoger plan te tillen. Wij werken samen in leernetwerken en met opleidingen om nu en in de toekomst goede zorg te kunnen garanderen.

Werken bij

Kom gezellig op de koffie bij Rijnwaal Zorggroep!
Maak op een vrijblijvende en laagdrempelige manier kennis met RijnWaal. Onder het genot van een verse bak koffie bekijken we samen de mogelijkheden die wij je bieden om bij ons te werken en je verder te ontwikkelen.

Je komt veel te weten over werken, leren en ontwikkelen bij RijnWaal. Ook wanneer er op het moment geen passende vacature voor je is gaan wij graag het gesprek met je aan.

https://werkenbijrijnwaal.nl/proeven/

Locaties

RijnWaal (Lingewaard)

Gouden Appel 120
6681 WP  Bemmel

RijnWaal Thuiszorg

Gouden Appel 120
6681 WP  Bemmel

RijnWaal Zorggroep - Kulturhus Angeren

Julianastraat 16
6687 BB  Angeren

RijnWaal Zorggroep - Liduina Bemmel

Gouden Appel 120
6681 WP  Bemmel

RijnWaal Zorggroep - Sancta Maria

Helmichstraat 22 26
6851 CC  Huissen

RijnWaal Zorggroep - St. Jozef Gendt

Kloosterplein 4
6691 CX  Gendt

RijnWaal Zorggroep - St. Jozef Lent

Lentse Schoolstraat 29
6663 CP  Lent

Vacatures RijnWaal Zorggroep

Bekijk de 13 actuele vacatures van RijnWaal Zorggroep en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van RijnWaal Zorggroep maak dan een vacature-alert aan.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Gouden Appel 120
6681 WP
 Bemmel