Stg. Dienstencentrum OBG

Vanuit een eeuwenlange traditie biedt OBG een veelheid aan diensten aan zelfstandig wonende ouderen en aan alle andere leeftijdsgroepen die actief willen zijn in Nijmegen-Oost.

OBG biedt persoonlijke verzorging aan huis, tal van welzijnsactiviteiten en woonondersteuning zoals alarmering en begeleiding. Bovendien biedt OBG begeleid wonen aan dementerende ouderen. OBG is aangemerkt als een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling). 

 

"Wat we ook doen, we doen het met zorg!"

 

Verzorgen

Verzorgen is een breed begrip. OBG maakt dat begrip tastbaar. We bieden diensten aan, die noodzakelijk zijn om zelfstandig te kunnen blijven wonen in je eigen woning. Of dat nu in een woning direct bij het OBG-Dienstencentrum is of verder de wijk in, dat maakt niet uit. OBG is er voor jou!
In ons meest recente klanttevredenheidsonderzoek (CQ-2014) werd OBG als organisatie gewaardeerd met een 8,1 en werden onze zorgverleners zelfs gewaardeerd met een 8,2.

We hebben alles in huis als het gaat om ontmoeten en ontspannen. Zoals activiteiten en voorzieningen op het gebied van cultuur en recreatie. Bovendien faciliteert OBG ook bijeenkomsten, conferenties en andere werkgerelateerde zaken.

Locaties

Stg. Dienstencentrum OBG - bezoekadres

Prof. Cornelissenstraat 2
6524 PJ  Nijmegen
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Prof. Cornelissenstraat 2
6524 PJ
 Nijmegen