Stichting Thedinghsweert

Stichting Thedinghsweert is een kleinschalige, platte zorgorganisatie met een holistische aanpak en aandacht voor ieders ontwikkeling voor mensen met een verstandelijke beperking, arbeidsbeperking of een ander soort ondersteuningsvraag.  

Thedinghseert heeft in regio de Betuwe vier locaties - twee dagbestedinglocaties en twee kleinschalige woonvormen. Aan het realiseren van een derde kleinschalige woonvorm wordt gewerkt.

Vanaf 18 jaar en ouder kunnen cliënten bij ons terecht voor wonen, werken en dagbesteding, maar ook voor ambulante begeleiding.

Stichting Thedinghsweert biedt dagbesteding met de juiste begeleiding in een passende omgeving. Om allerlei talenten te kunnen ontwikkelen kunnen cliënten bij ons terecht in het zorgrestaurant BuitenSporig! of op de zorgboerderij, de zorgbakkerij, de bedrijfshuishouding of in onze natuurvoedingswinkel.

Werken bij

Wij zijn Thedinghsweert
Als organisatie geloven wij erin dat iedereen wordt geboren met veel mogelijkheden. Wij streven er naar om onze mensen in hun kracht te zetten met de focus voor diens talenten. Ieder individu is hiermee uniek en vanuit die visie begeleiden we onze cliënten. De kernwaarden die hierbij horen zijn zelfontplooiing, zelfstandigheid en zelfredzaamheid, waarbij het dragen van verantwoordelijkheid, sociale integratie en respectvol omgaan met mens, dier en natuur in een veilige, productieve of sfeervolle woonomgeving centraal staat.

In de praktijk betekent dit dat we zorg aanbieden in de vorm van begeleid wonen en dagbesteding. We dragen zorg voor twee groepen cliënten: mensen met een verstandelijke of lichamelijke stoornis en mensen met psychiatrische problematiek of beperking. Thedinghsweert is onderscheidend door het aanbieden van activiteiten met een duurzame en biologisch fundament. Zo kunnen cliënten werken in onze biologische boerderij en bijbehorende winkel, in onze bakkerij of in het restaurant waar met eigen producten wordt gewerkt: van land tot op het bord! Dit alles draagt bij aan ons gezamenlijke doel: het bieden van zinvol werk en aangename woonplek voor onze cliënten.

Locaties

Ambtmanstraat

Ambtmanstraat 12-14
4001 MC  Tiel
https://www.thedinghsweert.nl

BuitenSporig!

Stationsplein 1
4001 CP  Tiel
0344623328
https://www.thedinghsweert.nl

Gerechtsgebouw

Nieuwe Tielseweg 1
4001 JS  Tiel
https://www.thedinghsweert.nl

Thedinghsweert

Thedingsweert 25
4017 NR  Kerk Avezaath
0344 618270
https://www.thedinghsweert.nl
Aantal vacatures: 4

Vacatures Stichting Thedinghsweert

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Stichting Thedinghsweert maak dan een vacature-alert aan.

Gehandicaptenzorg
Thedingsweert 25
4017 NR
 Kerk Avezaath