SZR - Stichting Zorgcentra Rivierenland

Bij SZR werken circa 1.000 medewerkers en 500 vrijwilligers. We hebben locaties in Tiel, Beesd en Geldermalsen. Het gaat hier om woonzorg- en behandelcentra voor mensen met een lichamelijke aandoening, mensen met dementie en mensen die revalideren van een ziekte, operatie of trauma. In Tiel hebben we een hospice voor zorg in de laatste levensfase. Ook werken er collega’s op onze locaties voor dagbehandeling en dagverzorging en ontmoetingscentra.

Zoek je uitdagend werk in de ouderenzorg mét ontwikkelmogelijkheden? Dan zit je helemaal goed bij SZR. Wij helpen ouderen in de regio Rivierenland om zo zelfstandig mogelijk te leven. Als het kan thuis in de eigen omgeving. En als dat niet lukt, in één van onze woonzorgcentra. Samen met de cliënt en/of de mantelzorger bekijken we wat er nodig is aan zorg. We kijken vooral ook naar de wensen en behoeften van de cliënt én naar de wensen en expertise van de medewerker.

Locaties

SZR - Hospice Tiel

Burgemeester Meslaan 49
4003 CA  Tiel

SZR - Lingehof

Huis te Beestlaan 39
4153 CE  Beesd

SZR - Ravestein

De Wieken 11
4191 TS  Geldermalsen
Aantal vacatures: 12

SZR - Vrijthof

Burgemesteer Meslaan 49
4003 CA  Tiel

SZR - Walstede

Konijnenwal 48
4001 HE  Tiel

SZR - Westerhof

De Vier Gravinnen 14
4001 RZ  Tiel
Webclip afbeelding

Vacatures SZR - Stichting Zorgcentra Rivierenland

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van SZR - Stichting Zorgcentra Rivierenland maak dan een vacature-alert aan.

Eerstelijns- en huisartsenzorg
Revalidatie
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Burgemeester Meslaan 49
4003 CA
 Tiel