Thuiszorg Zusters

Thuiszorg Zusters is een thuiszorgorganisatie die ernaar streeft om onderscheidende zorg te bieden in het huidige thuiszorglandschap. Bij Thuiszorg Zusters staat de cliënt centraal en wordt de zorg aangepast aan de individuele wensen en behoeften van de cliënt. Onze wijkverpleegkundigen bespreken samen met u, uw familie, mantelzorgers, vrienden en/of buren uw wensen.
 
Naast het leveren van individuele zorg, zal Thuiszorg Zusters ook voor u bemiddelen bij de gemeente en andere zorginstanties- en professionals om u zo lang mogelijk in uw vertrouwde thuisomgeving te kunnen laten verblijven.
 
Thuiszorg Zusters kenmerkt zich door betrokken en vakkundige zorgprofessionals die laagdrempelig en continu bereikbaar zijn. Onze zorgprofessionals verplaatsen zich in de behoefte van de cliënt met liefde voor het vak.

​Thuiszorg Zusters staat voor zelfredzaamheid en zelfmanagement.

Hospitalisatie staat niet bij ons in het woordenboek. Onze medewerkers stimuleren de cliënten bij het weer zelfredzaam worden en het zo nodig adviseren bij het inzetten van hulpmiddelen of eigen netwerk om zo het zorgsysteem te ontlasten, waarbij wij streven naar een snelle cliënten doorstroom.  

Thuiszorg Zusters is opgericht door Kaylee Willems en Sanne Theunissen, twee ervaren en ambitieuze HBO-verpleegkundigen met uitzonderlijke interesse voor hoog kwalitatieve zorg aan huis.

Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Ottostraat 9B
6716 BG
 Ede