Woonzorg DWI

DIT WIL IK. Dit wil ik leren. Zo wil ik wonen!

Je ziet het al aan de hoofdletters: Woonzorg DWI is een daadkrachtige en erkende zorginstelling met een bijzondere filosofie. Met een kleinschalige, persoonlijke, activerende en socratische manier van werken bieden we begeleiding die mensen vooruit helpt. Wij werken met een vast team van specialistische begeleiders (mix van mbo/hbo).

Wij zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt en thuis voelt, zodat je zelf de ruimte krijgt om je verder te ontwikkelen en persoonlijke successen te boeken. Het is de bedoeling dat je na een periode van intensieve ondersteuning kunt doorstromen naar een zo zelfstandig mogelijke woon- en werkomgeving. Woonzorg DWI begeleid je in dit proces en bied je de structuur die daarvoor nodig is. Die begeleiding verzorgen we op een van onze locaties en/of vanuit je eigen huis.

Werken bij

Kom bij ons team: werken bij Woonzorg DWI

Bij Woonzorg DWI geloven we in de kracht van mensen en het potentieel voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Werken bij onze organisatie betekent dat je een passie hebt voor het ondersteunen en stimuleren van de ontwikkeling van anderen. Het is een kans om een directe impact te hebben op het leven van mensen en een verschil te maken in hun welzijn.

Wat bieden wij?
Als je bij ons komt werken, bieden wij:

Passie voor ontwikkeling
Passie voor de ontwikkeling van mensen staat bij ons centraal. We geloven in het creëren van een omgeving waarin mensen individueel kunnen groeien en bloeien, ongeacht hun achtergrond.

Impact hebben
Werken bij Woonzorg DWI betekent dat je de mogelijkheid hebt om impact te hebben in iemands leven. Of je nu betrokken bent bij directe zorgverlening of een ondersteunende rol hebt; jouw bijdrage draagt bij aan de positieve verandering in het leven van anderen.

Empathie en betrokkenheid
Empathie en betrokkenheid zijn de basisvoorwaarden van onze benadering. We moedigen een empathische cultuur aan waarin medewerkers begrip tonen voor de unieke uitdagingen van anderen en zich betrokken voelen bij hun welzijn.

Professionele benadering
Bij Woonzorg DWI streven we naar professionaliteit in alles wat we doen. We bieden een ondersteunende werkomgeving waarin je professionele groei wordt gestimuleerd.
 
Jouw rol bij Woonzorg DWI
Als medewerker ben je een essentieel onderdeel van ons team dat zich inzet voor de groei en ontwikkeling van anderen. Of je nu werkt in de directe zorgverlening, administratie of management; jij draagt bij aan het realiseren van onze missie.

Wil jij ook bijdragen aan onze organisatie van groei en ontwikkeling? Bekijk onze vacatures en neem deel aan een team dat toegewijd is aan het creëren van positieve veranderingen. Samen bouwen we aan een inspirerende toekomst.

Locaties

Locatie Malden

Rijksweg 112
6581 ER  Malden

Locatie Wijchen

Pius XII Straat 15
6602 BC  Wijchen
Aantal vacatures: 1

Vacatures Woonzorg DWI

Bekijk de 1 actuele vacatures van Woonzorg DWI en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Woonzorg DWI maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Sint Annastraat 172
6524 GT
 Nijmegen