Ga direct naar inhoud

Jij als zorgrunner

Als zorgrunner ben jij er voor de bewoners, terwijl je tegelijkertijd de zorg- en welzijnsmedewerkers ondersteunt. Je krijgt waardevolle werkervaring, een goed salaris, uitgebreide training én een gevoel van voldoening. Ervaring in de zorg is niet nodig. Samen bekijken we waar en hoe jij je talenten kunt inzetten.

Ik meld me aan!

 Lees het verhaal van een zorgrunner:
"Ik vind het waardevol dat ik echt iets voor iemand kan betekenen." 

Felicia, zorgrunner en student Media & Communicatie

Video Word zorgrunner
icoon

Waar kan ik als zorgrunner werken?

Op zoek naar een uitdagende en betekenisvolle baan als zorgrunner in de gehandicaptenzorg of ouderenzorg? Check dan snel deze toporganisaties waar je aan de slag kunt:

Gehandicaptenzorg (vanaf 18 jaar)

Ouderenzorg (vanaf 16 jaar)

Kijk hier voor alle locaties

📝🌟 Meld je nu aan en kies jouw ideale werkplek!
Vul snel ons aanmeldformulier in en geef aan waar jij graag zou willen werken! Kies de organisatie die het beste bij jou past en selecteer jouw gewenste plaatsnamen.

Maar vergeet niet: let altijd goed op de bereikbaarheid! Zorg ervoor dat je gemakkelijk op je werk kunt komen, zodat je elke dag met een glimlach aan de slag kunt. 

Dus waar wacht je nog op? Pak die kans en geef aan waar jouw voorkeur naar uitgaat. Jouw droomjob als zorgrunner wacht op jou! 💼✨

icoon

Wat staat mij te wachten als zorgrunner?

Als zorgrunner staat dit je te wachten:

  • helpen bij het opstaan en klaarmaken voor de dag;
  • voorbereiden van heerlijke maaltijden;
  • ondersteunen bij activiteiten van het dagelijks leven zoals eten, drinken, wassen, aankleden en bewegen;
  • gezelligheid brengen door koffie of thee te schenken voor een praatje of spelletje;
  • zorgen voor een fris en comfortabel bed voor een goede nachtrust;
  • opruimen en gezellig houden van de woonkamer en keuken, zodat iedereen zich thuis voelt.

Klaar om je skills naar een hoger niveau te tillen? Met onze trainingen geven we jou de tools die je nodig hebt om een geweldige zorgrunner te worden. In slechts vier dagdelen leer je essentiële basisvaardigheden en krijg je een stevige basis in de kennis van verschillende doelgroepen en ziektebeelden. Maar dat is niet alles - we leren je ook hoe je omgaat met privacyregels en hoe je op een hygiënische manier kunt werken. Klinkt interessant? Wacht niet langer en sluit je aan bij ons ambitieuze team van zorgrunners!

icoon

Wat ga ik verdienen?

Word een zorgrunner en verdien meer dan alleen geld! 💰✨

Op zoek naar een baan die niet alleen je bankrekening, maar ook je hart vult? Als zorgrunner krijg je niet alleen een aantrekkelijk bruto uurloon tussen € 13,65 en € 14,29, maar ook nog eens extra toeslagen als je 's avonds of in het weekend werkt. Tel daarbij op vakantiegeld en een eindejaarsuitkering en je hebt een goed salaris!

Maar wat nog belangrijker is, is wat je nog meer krijgt:

🕒 Flexibiliteit: Jouw baan als Zorgrunner past perfect bij je privéleven en studie. Geen gedoe met onmogelijke roosters!

🤝 Voldoening: Elke dag doe jij iets goeds voor een ander. Dat gevoel van voldoening is onbetaalbaar.

👫 Werken met vrienden: Samen met je vrienden maak je een verschil in het leven van anderen. Hoe cool is dat?

🎓 Goede begeleiding: Je staat er niet alleen voor. We bieden je uitstekende begeleiding om het beste uit jezelf te halen.

💼 Betaalde inwerkuren: Je wordt niet zomaar in het diepe gegooid. We investeren in jouw groei met betaalde inwerkuren.

📚 Betaalde training 'Basisvaardigheden in de zorg': Leer de essentiële vaardigheden die je nodig hebt om een top zorgrunner te worden. En het beste van alles? Het is allemaal betaald!

📆 Flexibel contract: Je krijgt een oproepcontract voor bepaalde tijd met kans op verlenging. Zo blijf je flexibel terwijl je groeit in je rol als zorgrunner.

Klinkt goed? Twijfel niet langer en sluit je aan bij ons team van gepassioneerde zorgrunners. Samen maken we de wereld een stukje mooier! 🌟💖

icoon

Wat breng ik mee?

Heb je er ooit aan gedacht om te werken in de zorg en écht het verschil te maken in het leven van mensen? Dat gevoel van voldoening en betekenisvol werk, daar gaat jouw hart sneller van kloppen! Word zorgrunner!

Je hebt geduld, doorzettingsvermogen en een groot hart vol zorgzaamheid. Luisteren zit in je natuur en je blinkt uit in zelfstandigheid, maar durft ook om hulp te vragen als dat nodig is. En weet je wat nog mooier is? Je bent open-minded en staat klaar om nieuwe kwaliteiten en aspecten van jezelf te ontdekken.

Maar wacht, hier komt het beste deel:

  • Ben je 16 jaar of ouder en wil je je talenten inzetten tijdens de meivakantie of de zomer (en daarna)? Perfect! We vragen je minimaal drie weken beschikbaar te zijn.
  • Het beste van alles? Je hebt geen specifieke studie of ervaring in de zorg nodig! Ja, je leest het goed.
    Als je wel ervaring hebt, is dat geweldig! Samen gaan we kijken waar en hoe jij je unieke vaardigheden het beste kunt inzetten.

Klinkt dit als iets voor jou? Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en sluit je aan bij ons team van gepassioneerde zorgrunners. 

Light svg

Hoe word ik zorgrunner?

Geweldig dat je geïnteresseerd bent om als zorgrunner aan de slag te gaan!

De eerste stap richting jouw avontuur als zorgrunner is het invullen van het aanmeldformulier op deze pagina. Zodra wij jouw gegevens ontvangen, sturen we deze door naar de organisatie van jouw voorkeur. Zij zullen vervolgens contact met je opnemen voor een eerste kennismakingsgesprek.

Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en zet de eerste stap richting een zinvolle en belonende carrière in de zorg! 🌟💼

Hoe ziet de training eruit?

Onze gratis training staat voor je klaar en belooft vier avonden vol inspiratie en groei! Ontdek hier wat je gaat leren:

🌟 Avond 1: Maak kennis met het boeiende werkveld van een zorgrunner en ontdek welke taken daarbij horen.

📢 Avond 2: Leer alles over effectieve communicatie en krijg inzicht in veelvoorkomende ziektebeelden. Ontdek ook hoe je huishoudelijke taken slim kunt aanpakken.

💡 Avond 3: Ontwikkel vaardigheden om bewoners te ondersteunen bij diverse activiteiten. Leer ook over rapportage en overdracht, essentieel voor een soepele samenwerking.

💪 Avond 4: Ga dieper in op het ondersteunen van verzorgenden bij dagelijkse activiteiten zoals eten, drinken, wassen en bewegen. Ontdek ook hoe je veilig kunt werken en risico's kunt minimaliseren.

En alsof dat nog niet genoeg is, wanneer je na de training aan de slag gaat als zorgrunner krijg je ook nog eens uitstekende begeleiding op de werkvloer. Zo ben je perfect voorbereid en kun je vol vertrouwen aan de slag! 🚀💼

icoon

Waar én wanneer kan ik de training volgen?

Wees erbij op één van de onderstaande ROC-locaties! Hier zijn de data en locaties:

📅 ROC Rivor, Bachstraat 1 in Tiel
Dinsdag 2 april
Maandag 8 april
Maandag 15 april
Maandag 22 april

📅 ROC Nijmegen, Campusbaan 6 in Nijmegen
Woensdag 17 april
Woensdag 24 april
Woensdag 15 mei
Woensdag 22 mei

📅 Rijn IJssel,  Kronenburgersingel 16 in Arnhem
Donderdag 30 mei
Donderdag 6 juni
Dinsdag 11 juni
Donderdag 20 juni

📅 Dulon College, Reehorsterweg 80 in Ede
Donderdag 18 april
Donderdag 25 april
Donderdag 16 mei
Donderdag 23 mei

Geef bij je aanmelding aan welke locatie jouw voorkeur heeft. Zorg ervoor dat je alle vier de avonden beschikbaar bent op de locatie van jouw keuze. Mis deze kans niet om te groeien en nieuwe vaardigheden te leren! 🚀🎓

Vul hier je gegevens in en klik op 'Verzenden'. 

Hoe kunnen we je het beste bereiken? *
Bij welke organisatie wil je het liefst werken? *
Welke plaatsen zijn voor jou goed bereikbaar? *
Je kunt nog 3000 karakters invoeren

Druk je op 'Verzenden', dan komen je persoonsgegevens in een Excel-bestand van WZW. Wij delen jouw gegevens alleen met de organisaties die jij als voorkeur hebt aangegeven en gebruiken deze alleen om contact met je op te kunnen nemen en voor geen enkel ander doel. We bewaren je gegevens niet langer dan nodig is.

Yvonne Smets

Vragen?

Stuur gerust een whatsapp, sms, mail of bel naar Yvonne Smets, projectmanager bij Werkgeversvereniging Zorg en Welzijn.