Over Alice

Loopbaancoach Alice Oortgiesen
Loopbaancoach Alice Oortgiesen

"Snel naar de kern van de zaak, daar hou ik van. Niet zonder een warm welkom en een veilige sfeer."

Alice Oortgiesen is re-integratiecoach en mobiliteitsadviseur bij Pluryn

Snel naar de kern van de zaak, daar hou ik van. Niet zonder een warm welkom en een veilige sfeer. In een eerste gesprek verkennen we je vraag. Waar gaat het écht over of wat wil je eigenlijk? Vaak is één gesprek al voldoende om zelf verder te kunnen. Ik werk vanuit een holistische visie waarbij jij zélf de kennis in je draagt over ‘hoe verder’. Soms is dit nog verborgen of staan belemmeringen in de weg. Mijn werkwijze en stijl is er dan op gericht om belemmeringen op te heffen. Zodat je weer kunt luisteren naar je eigen wijsheid. Ingewikkelde vragen worden op deze manier ineens verrassend eenvoudig.

Ik maak gebruik van een koffer vol methodieken en instrumenten om je talenten te ontdekken en je werk erbij te vinden. Mijn voorkeur daarbij gaat uit naar creatieve werkvormen. Als het nodig is, ben ik kritisch en confronterend, of geef ik een helder richtinggevend advies.
Voor (hoog)sensitieve, intuïtieve mensen en mensen die spiritualiteit combineren met persoonlijke groei in hun werk, zet ik graag het Talentenspel™ in, waarvoor ik gecertificeerd coach ben. Een behulpzaam spel om terugkerende vragen voor altijd in een ander licht te zien.

Stijl

Energiek, doelgericht, inspirerend, creatief.

Specifieke expertise

Doelgroep : professionals in de gehandicaptensector en jeugdzorg in alle leeftijdsfasen. NOLOC erkend loopbaanprofessional, Biografische loopbaanbegeleiding, Talentenspel™, ACT coaching, burn-out begeleiding en vitaliteitscoaching, Levensfasegerichte loopbaanbegeleiding, Jobmarketing.

“Bedankt voor het fijne gesprek, het heeft me een zet in de goede richting gegeven.“

Wat cliënten zeggen over Alice

Het gesprek

Het gesprek met een loopbaancoach zal (tenzij anders aangegeven door de coach) plaatsvinden op het kantoor van WZW Loopbaanbegeleiding aan de Leidenweg 70 te Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Overleg met je loopbaancoach of een digitaal of telefonisch gesprek tot de mogelijkheden behoort.

Let op, aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Je kunt je werkgever vragen dit voor je te bekostigen, bijvoorbeeld vanuit je opleidingsbudget.