Over Petra

Loopbaancoach Petra Boerboom
Loopbaancoach Petra Boerboom

"Jouw unieke bijdrage boven tafel krijgen, dat is waar ik je toe uitdaag. Want als jij ontdekt met welke talenten jij het verschil kunt maken én je gelooft erin, maak je keuzes die bij je passen en waar je energie van krijgt."

Petra Boerboom is zelfstandig (loopbaan)coach, trainer & HR-professional

Jouw unieke bijdrage boven tafel krijgen, dat is waar ik je toe uitdaag. Want als jij ontdekt met welke talenten jij het verschil kunt maken én je gelooft erin, maak je keuzes die bij je passen en waar je energie van krijgt. Ik help je door zonder oordeel en met nieuwsgierigheid naar je te luisteren. Door je verdiepende vragen te stellen, je terug te geven wat ik hoor, zie en voel of je een advies te geven. Soms zet ik daar wat “hulpmiddelen” bij in, bijvoorbeeld het kernwadrant of associatiekaarten. Misschien helpt muziek je om op een idee te komen. En vanuit mijn specialisatie danscoaching kan ik je ook letterlijk laten ervaren hoe jij in beweging kunt komen. Een plan maken en een doel stellen zetten je tot aan actie. We sluiten een gesprek altijd af met het formuleren van een concrete actie, waar jij meteen mee verder kunt.

Stijl

Zonder oordeel, met humor, flexibel, met een positieve insteek en met accent op je talent.

Specialisaties

Danscoaching, Career Story Methode (CSI): verhalende methode waarin verband wordt gelegd tussen belangrijke elementen uit je jeugd en je loopbaanvraag van nu.

“Bedankt voor het leuke gesprek en dank dat je tijd en energie wilt steken het leggen van contacten met de organisaties.”

“Wat een goede vragen, ik heb stof tot nadenken” .

“Ze stelde op een fijne manier verdiepende vragen, zonder dat hier een oordeel aan vast zat. Ik heb goede en praktische tips meegekregen waar ik ook echt wat mee kan!”

“Heel fijn, die mindmap. Ik zie nu ineens verbanden waar ik nooit bij stil gestaan heb”.

Wat cliënten zeggen over Petra