Over Ellen

Loopbaancoach Ellen Bol
Loopbaancoach Ellen Bol

"Ik ervaar iedereen als waardevol ongeacht niveau of achtergrond. Dat vind ik belangrijk. Mensen ervaren mij daardoor als toegankelijk."

Ellen Bol is manager mobiliteit bij Pro Persona

'Ik ervaar iedereen als waardevol ongeacht niveau of achtergrond. Dat vind ik belangrijk. Mensen ervaren mij daardoor als toegankelijk. Ook ben ik snel, realistisch en doortastend; ik zet je direct aan tot actie. De regie ligt bij jou. Ik adviseer niet, ik geef je handvatten aan de hand van modellen, teken het zo nodig uit op papier, en ik breng mijn netwerk in. Daar ga je zelf iets mee doen.
Mijn kracht is dat ik een echte verbinder ben. Je gaat bij altijd met een netwerkcontact de deur uit. Ik neem al mijn ervaring uit eerdere gesprekken mee en daar heeft iedereen baat bij.'

Stijl

Doortastend, open, niet oordelend.

Specifieke expertise

Netwerken, werken met modellen als de creatie spiraal en waardenmodellen.

Het gesprek

Het gesprek met een loopbaancoach zal (tenzij anders aangegeven door de coach) plaatsvinden op het kantoor van WZW Loopbaanbegeleiding aan de Leidenweg 70 te Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Overleg met je loopbaancoach of een digitaal of telefonisch gesprek tot de mogelijkheden behoort.

Let op, aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Je kunt je werkgever vragen dit voor je te bekostigen, bijvoorbeeld vanuit je opleidingsbudget.