Over Esther

Loopbaancoach Esther van Kessel
Loopbaancoach Esther van Kessel

"Ik ben een enthousiaste en inspirerende coach die je net dat duwtje geeft of je helpt duidelijkheid te krijgen in het zetten van de volgende stap(pen)."

Esther van Kessel is loopbaancoach bij het CWZ

'Mijn uitgangspunt is dat je zelf altijd het vertrekpunt bent van verandering. Ik ben een enthousiaste en inspirerende coach die je net dat duwtje geeft of je helpt duidelijkheid te krijgen in het zetten van de volgende stap(pen). Denkend in mogelijkheden. Er zijn altijd nieuwe dan wel meerdere wegen die naar Rome leiden. Ik ben nieuwsgierig naar mensen en hun ontwikkeling. In het moment kijk ik wat jij nodig hebt en speel daarop in. Daarbij gebruik ik diverse werkvormen en zet ik mijn rugzak aan (werk)ervaring en opleidingen in.'

Stijl

Positief, intuïtief, betrokken, denkend in (creatieve) oplossingen, flexibel.

Specifieke expertise

Outplacement, re-integratie 2e spoor, mindfulness, levensfasetraining.

Het gesprek

Het gesprek met een loopbaancoach zal (tenzij anders aangegeven door de coach) plaatsvinden op het kantoor van WZW Loopbaanbegeleiding aan de Leidenweg 70 te Arnhem. Hier is voldoende (gratis) parkeergelegenheid. Overleg met je loopbaancoach of een digitaal of telefonisch gesprek tot de mogelijkheden behoort.

Let op, aan dit gesprek zijn kosten verbonden. Je kunt je werkgever vragen dit voor je te bekostigen, bijvoorbeeld vanuit je opleidingsbudget.