Jados

Jados biedt begeleiding als je de diagnose autisme hebt en extra hulp kunt gebruiken bij studie, werk en zelfstandig wonen.

Over Jados
Jados is een landelijke organisatie met een centraal kantoor in Arnhem en biedt vanuit 65 locaties, woonbegeleiding, ambulante begeleiding en jobcoaching aan (jong)volwassenen met de diagnose autisme. Dit doen we in de levensfasen waarin studie en/of werk centraal staan. Het vergroten van de kwaliteit van leven en zelfstandigheid zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Jados heeft een duidelijke en ambitieuze visie en bevlogen medewerkers die samen met onze cliënten er alles uit willen halen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. Een organisatie die gelooft in ontwikkeling, maar ook zelf nog lang niet is uitontwikkeld. We zijn een relatief jonge organisatie met gedreven professionals in functies als onder andere: woon-/ambulant begeleider, jobcoach, gedragswetenschapper, regiomanager, team coördinator of aanmeldfunctionaris. Daarnaast bestaat ons team uit staffuncties zoals bijvoorbeeld een adviseur zorginnovatie, medewerkers marketing & communicatie, office managers, boekhouders en medewerkers P&O. Totaal werken er zo’n 400 medewerkers bij Jados.

Werken bij

Jados heeft een duidelijke en ambitieuze visie. In onze begeleiding zijn gelijkwaardigheid, verbinden en begrijpen belangrijke begrippen. Met oog voor het autisme, maar vooral de mens die maakt wie je bent. We gaan uit van de ontwikkelingsgerichte benadering van autisme.

We zijn een organisatie die gelooft in ontwikkeling, en ook zelf nog lang niet is uitontwikkeld.

Locaties

Jados - Centraal kantoor

Velperweg 28 b
6852 BJ  Arnhem
026 353 0343
https://www.jados.nl

JADOS - Nijmegen

-
6511  Nijmegen

JADOS - Wageningen

-
6706  Wageningen
Webclip afbeelding

Vacatures Jados

Bekijk de 1 actuele vacatures van Jados en vind de baan die bij jou past.

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van Jados maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Welzijn
Velperweg 28
6824 BJ
 Arnhem