RIBW Nijmegen en Rivierenland

De RIBW Nijmegen & Rivierenland is er voor mensen die vanwege een ernstige psychische kwetsbaarheid ondersteuning nodig hebben. We begeleiden bij wonen, dagbesteding, werken & leren, sociale relaties, persoonlijke herstel en meer.

Samen doen wat écht nodig is. Dat vinden wij belangrijk. Wij zijn er voor onze cliënten: mensen met ernstige psychische kwetsbaarheid. We begeleiden hen op allerlei gebieden. Van het bieden van een plek om te wonen tot het opbouwen van sociale contacten. Of het op orde krijgen van financiën, het leven van een gezond leven of bij persoonlijk herstel. Maar ook het vinden van een zinvolle besteding van de dag, bijvoorbeeld in onze dagactiviteitencentra of onze inlopen.

We doen dat in kleine teams, met bekwame collega’s waar je van op aan kunt. In vrijheid en met een informele sfeer. En altijd samen met de cliënt. Gelijkwaardigheid vinden we namelijk heel belangrijk. Net als het raadplegen van collega’s met ervaringskennis.

Werken in de psychiatrie is ook stevig in je schoenen staan. We werken immers met een complexe doelgroep met wisselende problematiek. Soms moet je improviseren en even ‘buiten de lijntjes kleuren’. Gelukkig is geen één dag hetzelfde. Elke cliënt heeft immers zijn eigen verhaal en daarmee zijn eigen zorgvraag. Daardoor blijf je jezelf verwonderen.

Locaties

RIBW Nijmegen en Rivierenland - bezoekadres

Kerkenbos 1103a
6546 BC  Nijmegen
Aantal vacatures: 2

Vacatures RIBW Nijmegen en Rivierenland

Wil je als eerste op de hoogte worden gesteld van nieuwe vacatures van RIBW Nijmegen en Rivierenland maak dan een vacature-alert aan.

Geestelijke Gezondheidszorg
Kerkenbos 1103 A
6546 BC
 Nijmegen