LuciVer

LuciVer is een organisatie voor welzijn, zorg en wonen voor ouderen. De kleinschaligheid van de organisatie staat garant voor wonen, welzijn en zorg op maat: zorg die dicht bij mensen staat. We zetten een stap extra voor het leveren van goede, warme en professionele zorg- en dienstverlening. We kijken eerst en vooral naar de behoefte van onze cliënten. Kunnen leven op een manier die voor onze cliënten prettig en zinvol is, is daarbij het belangrijkste uitgangspunt. Eigen regie behouden (met behulp van onze medewerkers waar nodig) en een prettig leven leiden: daar draait het om. 

LuciVer beschikt over drie locaties, gelegen in Alverna, gemeente Wijchen, waar we zorg- en welzijnsdiensten aanbieden: La Verna, Portiuncula en Rivo Torto. De locaties liggen op een steenworp afstand van elkaar in een mooie landelijke omgeving. In het hart van Alverna vindt men diverse voorzieningen, zoals een supermarkt met postservicepunt, pinautomaat, een tuin- en interieurwinkel, kappers en restaurants.

LuciVer heeft in Portiuncula een dagactiviteitencentrum voor zelfstandig wonende ouderen. In een veilige en prettige omgeving biedt LuciVer hier aan oudere bewoners uit de regio en aan haar eigen bewoners extra ondersteuning en begeleiding bij de invulling van een zinvolle dag.

LuciVer is een relatief kleine, dynamische zorgorganisatie met ruim 250 cliënten waar zo’n 300 medewerkers en vrijwilligers zich graag voor inzetten.De LuciVer-normen zijn:

  • warm welkom
  • zo thuis als mogelijk
  • see me
  • kijken naar mogelijkheden in plaats van onmogelijkheden

Dat is hoe wij met elkaar omgaan!

Begin 2022 wordt het 1e gedeelte van onze nieuwbouw opgeleverd: de zorgverlening wordt dan vormgegeven in kleinschalige woningen. Er zullen 7 groepswoningen van elk 10 appartementen gesitueerd worden met een gezamenlijke huiskamer en tuin of balkon, naast het eigen appartement. Zo thuis als mogelijk! Deze woningen zijn bestemd voor kwetsbare ouderen met een somatische en/of psychogeriatrische achtergrond.

Locaties

Stichting LuciVer - bezoekadres

Leemweg 134
6603 AM  Wijchen
Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg
Welzijn
Leemweg 134
6603 AM
 Wijchen